O godz.15 w Kielcach w poniedzialek zacznie sie CZARNY PROTEST.
ZAPRASZAM wszystkie Panie i Panow,ktorym nie jest obojetny los Kobiet w tym Kraju
Zaostrzenie przepisow antyaborcyjnych to pozbawienie tak Kobiet jak i Mezczyzn prawa do godnego zycia. To zamach na sprawiedliwość,na kobiete,na uczciwość,na prawa czlowieka...
To ze przepisy sa jakie sa daje kobiecie wybór i tak "okrojony" ale jednak wybór ....ale nikogo do niczego NIE ZMUSZAJA
Nowe przepisy Zmuszaja do poddania swojej woli swojego zycia prawu ktore w zalozeniu ma RATOWAC ZYCIE a w rzeczywistisci zycie NISZCZY swoja bezwzglednoscia i NIE POSZANOWANIEM CZLOWIEKA...
Teraz spadnie na mnie lawina nienawisci,chamstwa,krzyków,straszenia,upodlenia mojej osoby...
ŚMIAŁO
Ja zdania nie zmienie.Wezme to "na klate"
Dzwigne to bo jestem WOLNA EUROPEJKA
Grzebanie w ustawie dotyczącej aborcji ma odwrócić uwagę od tego: www.youtube.com/watch?v=YSNyJM5LsOU
Włączyłem właśnie stacje tv dla ludzi z porażeniem mozgowym i tak sobie oglądam ten protest w TVN, z wypowiedzi tych osób jasno wynika, że nie chodzi tu o skrajne przypadki tj gwałt, uszkodzenie plody, zagrożenie życia matki tylko "jak będę chciała to sobie wyskrobię, moje ciało." A "mężczyźni" którzy się z nimi solidaryzują po prostu wolą bez gumy. Wszystko się wyjaśniło, protestują tylko potencjalni mordercy.
Chyba na co dzień jesteś pod wpływem dziennikarstwa z porażeniem mózgowym szczególnie jednej półkuli