O godz.15 w Kielcach w poniedzialek zacznie sie CZARNY PROTEST.
ZAPRASZAM wszystkie Panie i Panow,ktorym nie jest obojetny los Kobiet w tym Kraju
Zaostrzenie przepisow antyaborcyjnych to pozbawienie tak Kobiet jak i Mezczyzn prawa do godnego zycia. To zamach na sprawiedliwość,na kobiete,na uczciwość,na prawa czlowieka...
To ze przepisy sa jakie sa daje kobiecie wybór i tak "okrojony" ale jednak wybór ....ale nikogo do niczego NIE ZMUSZAJA
Nowe przepisy Zmuszaja do poddania swojej woli swojego zycia prawu ktore w zalozeniu ma RATOWAC ZYCIE a w rzeczywistisci zycie NISZCZY swoja bezwzglednoscia i NIE POSZANOWANIEM CZLOWIEKA...
Teraz spadnie na mnie lawina nienawisci,chamstwa,krzyków,straszenia,upodlenia mojej osoby...
ŚMIAŁO
Ja zdania nie zmienie.Wezme to "na klate"
Dzwigne to bo jestem WOLNA EUROPEJKA
Leczenie psychiatryczne pilnie potrzebne,nie nabierajcie się na wadliwą interpelacje zmian. Smierdzi kodem.
Dziekuje Ci Przyjacielu za Twoja opinie...
Ok."śmierdze KODem" i jestem z tego dumna!!!
A będą podawać ośmiorniczki?
Zaostrzenie przepisow antyaborcyjnych to pozbawienie tak Kobiet jak i Mezczyzn prawa do godnego zycia--coś mi tu nie gra?
Bycie uprzedmiitowiona (ibkubator) to dla mnie nie jest godne zycie...
Ile jest godności w zabijaniu nienarodzonych dzieci?
Ile jest godności w zmuszaniu kobiety do noszenia i rodzenia wbrew jej woli zdeformowanego płodu?
Zapraszamy również na Czarny Protest w Ostrowcu .
Spotykamy się na Rynku o godzinie 15:00.
Prawdziwym katolikom nie potrzeba ustaw. Zyja lub powinni zyc wedlug dekalogu.
bede
Za co Lech Wałęsa kupił nowy samochód?
- Za 2 kolegów.
Tyle w sprawie KOD.
Sorry ale co Walesa a zwlaszcza jego samichod ma do ustawy antyaborcyjnej?
Tak, bo nie mam nic innego do roboty tylko protestować w jakimś głupim proteście. Dajcie spokój.
Popieram gościu 08:14.
8:14 nikt się nie nabiera. Niech latają jak niE mają co robić.
Do "kobieta"-gratuluję odwagi i tak trzymaj.Nie przejmuj się podłymi komentarzami,które najczęściej pochodzą od osób,które w czasach młodości aborcję uważały za jedną z metod antykoncepcji i wydaje im się,że wszyscy dokoła mają amnezję i nie pamiętają,co wyprawiały niektóre matki,żony i kochanki,a może chciałyby zagłuszyć wyrzuty sumienia, udając teraz gorliwych przeciwników aborcji.Typowa hipokryzja.Już Sztaudynger pisał "Niejedna cnota wylazła z błota".
Popieram czarny protest!