No oczywiście że Ty decydujesz ;) Ja tylko podałam szczegóły bo tak to ostatnio wyglądało i teraz będzie podobnie ;) Po co ta aluzja do niedzielnych mszy ? Świadczy to tylko o tym, że rację mają Ci, co tego protestu nie popierają.
GOSIĘ i wszystkie osoby zainteresowane strajkiem kobiet informuję, iż szczegóły podamy w poniedziałek.Proszę o chwilę cierpliwości:)
Osoby zainteresowane informuję, że ogólnopolski strajk kobiet odbędzie się 8 marca od godz. 16.30 pod halą KSZO. Zapraszamy do licznego udziału;) Własne transparenty mile widziane.
Obowiązkowy rekwizyt- parasolka, najlepiej czarna ;)
Link do wydarzenia na FB https://www.facebook.com/events/1863073907265900/
Dzięki Kasandra66-czekamy
Eh feministki. Już popisałyście się tym swoim spotem.
Czarny protest jest organizowany PRZECIW komunistycznej tradycji Dnia Kobiet,kto chce aby zlikwidować to święto to idzie na protest.W jakim celu to swięto ma istnieć ?a dzień chłopa kiedy oficjalnie?Jestem za likwidacją Dnia Kobiet
Witaj miron. Jesli nie wiesz , to pragnę Cię poinformować , że dzień chłopa juz od kilku lat jest 10 marca, a dzien chłopaka 30 wrzesnia. Więc nie wiem , nie mam pojęcia gdzie Twoje kobiety, dziewczyny? Czemu ominęło Cię składanie zyczen w tym dniu? Moze po prostu nie zasłuzyłes jeszcze? :P
Może dlatego że mimo wszystko te dni traktowane są bardziej z przymróżeniem oka niż jako święto. Dzień chłopaka dzieci w szkole obchodzą ale o 10 tym marca raczej mało kto pamięta. Co innego o 8-mym a i tak jeszcze Wam źle.
miron,masz rację, to przeciwko dniu kobiet (nie rozumiem dużych liter w tej sytuacji). Sama też idę jeśli o tą likwidację śmiesznego święta chodzi.
Wasze ciało to wasza sprawa, ale moje drzewo, na mojej posesji to nie jest moja sprawa... Cóż za hipokryzja.
A kto Ci broni zorganizować pikiete na ten temat? My mamy wszystko robić? Do gadania to jest każdy, ale jak przychodzi co do czego, to nie ma chętnych. My zrobimy w środę. Teraz ty się wykaż i zrób następną.
To róbcie, nikt wam nie zabroni pokrzyczeć. Powiesz konkretnie przeciw czemu "strajkujecie"?
Następny protest powinien byc koniecznie przeciwko Saryuszowi-Wolskiemu jako kandydatowi na szefa Rady Europejskiej. To juz po prostu kpiny. Cały swiat smieje sie z naszego rządu. Kazde jedno panstwo chciałoby zeby jego obywatel był na tak wysokim stanowisku , tylko Polska wystawia innego kandydata wiedząc , ze niepisane prawo mówi o tym , ze na takim stanowisku moze byc tylko premier bądz prezydent kraju. A Wolski kim był?
Wszystko będzie omówione na proteście.
8 obserwują
11 wezmą udział
426 zaproszeni