Są jednak tacy, którzy dużo mówią o dzieciach natomiast tak naprawdę wcale nie chcą starającym się o dzieci pomagać
Kasandra od wszystkiego,drogi też nie pasują?
Kasandro, co do koryta to czerwoni siedzieli właśnie przy korycie od 1945, czas więc najwyższy na zmiany. Ty pewnie nie jesteś zadowolona, co oczywiste ...)).
A pan prokurator Piotrowicz to z kim był za komuny? Nie z PZPR czasem? Więc nie opowiadaj bajek, bo całe gros członków PIS był wcześniej w PZPR. A to co oni chcą zrobić, to komuna w czystej postaci. Rolnik za nielegalny ubój świni na SWÓJ użytek ma dostać 3 lata więzienia? To jest normalne?
Im więcej piszesz tym bardziej się pogrążasz Kasandro66. Po co brniesz w politykę ? Normalną sprawą jest że rządzą Ci co wygrali wybory i tak pozostanie co najmniej do kolejnych wyborów. Miej trochę godności i uszanuj to.
A już to jak rządzą,to jest mało ważne?
A kim ty jesteś Kasandro? ktoś już cię o to pytał ale odp. nie było może ty jesteś Trolem z PO albo byłym SB tak można wywnioskować z twoich wpisów.jesteś znawczynią każdego wątku.
Heniu mój drogi napiszę ci tylko tyle - każdy sądzi podług siebie.
Jeśli to zrozumiesz, to super :)
blackprotest@wp.pl jesli mogłabym jakoś pomóc
Miałam nie iść, ale jak czytam komentarze obrażające uczestniczki to chętnie pójdę by zaprotestować.
Kobieta to tez człowiek choć politycy jaśnie nam panującej partii niekoniecznie to wiedzą.
http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/radny-pis-u-bił-żonę-żeby-„zrozumiała-jak-powinna-funkcjonować-prawdziwa-chrześcijanka”/ar-AAnuzKi?li=BBr5MK7
Idź koniecznie idź zobaczysz że poczujesz się lepiej.
Protestujcie do woli. Ja zorganizuję protest czerwony. Jestem za dostępem Ostrowca do morza ;)
Proszę się pośpieszyć zanim wejdzie prawo to:
http://theoniondaily.com/lex-mikke-w-obronie-miasta-brzydkie-kobiety-beda-musialy-zostac-w-domach/
Panie Administratorze.Akurat obserwowałam Pana pracę przed chwilą i widziałam kasowanie postów.Dziwnie został się ten ostatni z 21:19.Tak się Panu ten post podoba i nie widzi Pan nic obraźliwego dla kobiet?Jakoś dziwne,to Pana kryterium oceny.Zwykłe pyskówki do kasowania-dobrze ale zostawić taki paszkwil?Nie lubi Pan kobiet?
Czy są już jakieś szczegóły protestu 8 marca-mam co prawda 58lat i jak ktoś tu pisał mnie sprawa prokreacji już nie dotyczy,ale o wolność wyboru dla kobiet będę walczyć zawsze,poza tym przeżyłam prawie 30 lat w wolnym kraju i zrobię wszystko żeby takim pozostał.
Tak są szczegóły. Przyjdzie garstka oszołomionych babek, postoi trochę i rozejdzie się ;)
Drogi gościu z 09:05 na razie to jeszcze ja decyduję gdzie i w jakim towarzystwie postoję sobie-to się nazywa wolność.Ludzie tacy jak Ty co niedziela stoją sobie trochę i nie takich oszołomów słuchają