Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 189

Odp.: Czarny Protest 8 marca 2017 r. w Ostrowcu

Kasandro polecałam ci książki Wojciecha Sumlińskiego jak również książki Doroty Kanii,miałabyś po ich przeczytaniu swoje przemyślenia i podana ci traść tych uchwał(chodzi ci pewne o ustawy,ale skąd masz to wiedzieć) w sposób złośliwy w tvn nie miałaby dla ciebie znaczenia.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Czarny Protest 8 marca 2017 r. w Ostrowcu

Czytaj dokładnie,pisałam o ustawach,to po pierwsze. A po drugie, uczepiliście się TVNu jak rzepy. Oglądam go baaardzo rzadko. Moją wiedzę opieram na treściach ustaw, które można znaleźć w wielu miejscach ,nie tylko w tym kłamliwym TVn ;)

Odpowiem od razu gościowy z 8:21.

Mój drogi, czy napisałam gdzieś że bronię frankowiczów? Napisałam tylko, że PIS obiecał im pomoc w przewalutowaniu kredytów po korzystnym kursie, a teraz się na nich wypiął. Ale głosy poszły Na PIS.

Co do Kijowskiego- czy ja go bronię czy cokolwiek o nim piszę? Ma chłop długi, to jego sprawa,nie moja. A bo to on jeden zalega z alimentami? Z tego co wiem pan Kurski również nie kwapi się do regulowania zobowiązań. No i śp. poseł Gosiewski- też były problemiki. Tak więc jak już czepiacie się, to wszystkich,anie wybiórczo.

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 190

do Kassandry:dlaczego bronisz frankowiczów? to zwykli kombinatorzy,spekulanci,faryzeusze.Normalny człowiek bierze pozyczkę w polskim banku w polskiej walucie (teraz chyba tylko BS jest polskim bankiem) Faryzeusz,kombinator,spekulant kombinuje,w innych bankach a teraz za swe kombinacje trzeba zapłacić,ja za kombinatora nie bede płacił.Gdy ja dom budowałem to poszedłem do polskiego banku ,pozyczyłem ,wybudowałem i oddałem pieniądze a też mogłem wziąć worek kamieni i chorągiewkę i mśpiwór i jechac pod sejm i protestować,rzucać kamieniami w parlamentarzystów.poczciwy człowiek nie postepuje jak pan Kijowski co to dzieci narobił a teraz udaje pokrzywdzonego.Jak się brało pozyczkę aby sąsiadów ukuło w oczy że to sie aż tak dobrze powodzi to teraz trzeba płakać i płacić franki.Kijowski do ciężkich robót na Żuławy

Gość_miron
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 145

18:57.Dawno nie czytałem tak zakłamanej wypowiedzi.Sama/sam usiłujesz nieudolnie kierować czyimś postępowaniem i je oceniać, a wmawiasz to Kasandrze.Przydałaby ci się odrobina samokrytyki i dużo więcej umiejętności manipulacji, bo jak na razie piszesz bez sensu i będzie zero efektów.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 149

Halina rozmowa z Tobą przypomina mi ni mniej ni więcej rozmowe z moim zięciem. Nikt nie ma racji , tylko on. PiS według niego, to dobro w najczystszej postaci. I nie ma opcji , zeby podac mu jakiś przykład ich głupot. Nie , oni zadnych głupot nigdy nie robili. Ty tak samo . Przeczytaj swój post bo wydaje mi się ze coś Ci sie pomerdało. To nie Kasandra dzieli Polaków na lepszy i gorszy sort. To PiS tak dzieli. Kasandra jest osobą bardzo zyczliwą czego niestety nie moge powiedziec o Tobie , bo skoro juz wszystko wiesz , to dla mnie to sygnał , ze tez jestes jedyna słuszna i zbawienna.Nie pozdrawiaj Kasandry, bo to co najmniej dwulicowe. I nie ona jest zagubiona ale Ty. Przetrzyj oczy Halino. Naprawde wszystko co robi PiS Ci się podoba? Naprawde?

Gość_Olga
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Olgo to nie PIS dzieli Polaków tylko Ci, którzy zostali oderwani od koryta. Myślą że w ten sposób łatwiej do niego wrócą mylą się i to bardzo.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jeśli chodzi o podział Polaków, to słowa o gorszym sorcie, elemencie animalnym padły ze słów posła Kaczyńskiego. Więc to on zaczął.

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Przepraszam,miało być ust ;)

A te teksty o korycie to są bardzo ale to bardzo oklepane. Nie stać was na coś innego? I nie widzicie jak obecna ekipa dorwała się do tzw.koryt? A tłumaczenie się tym,że poprzednicy tak robili ,to wybacz,ale jak dzieci w piaskownicy.

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Teksty o korycie może i są oklepane ale dosadne i pokazują prawdziwą rzeczywistość. Ty tego nie zmienisz, Twoje śmieszne protesty też nie. No ale wszak żyjemy w wolnym kraju więc protestuj sobie do woli. Nie życzę sobie jednak aby mówić że jest to protest wszystkich kobiet bo ja się pod nim nie podpisuje i bardzo wiele innych kobiet również nie. Nie manipulujcie więc.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pisałam już. Jest to protest świadomych kobiet.

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

10:28. Kasandro, nie tłumacz się płatnym trollom i emerytowanym dziewicom parafialnym z zanikiem pamięci jeśli chodzi o to, co wyprawiały w czasach swojej młodości.Teraz wszystkie święte, choć gdyby dziś jakimś cudem trafił się chętny, to nieważne byłyby ich "niezłomne ideologie". Hipokryzja wielkości Himalajów no i za pisanie tych grafomańskich postów parę groszy do emerytury im wpada.Dziewczyno RÓB SWOJE i nie przejmuj się byle kim.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 231

Olgo właśnie tacy ludzie jak ty cz Kasandra macie przerost ambicji nad własnym Ego i nie tolerujecie tych którzy żyją normalnie.Czy znasz mnie osobiście o ile piszesz że nie jestem osobą życzliwą o ile tak piszesz o mnie po prostu czegoś wam w życiu brakuje i szukacie upustu na forum żeby innych ustawiać co mają robić i jak mają żyć po prostu jesteście osobami niespełnionymi w swoim życiu i dlatego chcecie wszystkich pouczać.Co się tyczy opcji politycznych droga Olgo to podoba mi się ta opcja co robi coś dla Polaków nie ta która nas oszukiwała przez 8 lat,Pozdrawiam i ciebie Olgo

Gość_Halina
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Halinko droga wracaj do słuchania radia. Tam jedynie słuszną prawdę nadają. Jak widać do Ciebie to trafia więc po co sobie głowę zawracać forum. Ty i tak nie zrozumiesz kogoś kto ma odmienne zdanie. Jesteś szczęśliwa pod rządami PiS- u? No i dobrze, bądź sobie. Tylko czemu w takim razie rzucasz się jak ryba wyjęta z wody jak ktoś ma inne zdanie na ten temat? Wszystkim musi podobać się to co Tobie? Pozwól, że Cię oświecę - nie wszystkim.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 112

Dlaczego mamy odbierać ludziom możliwość urodzenia własnego dziecka. Nie wszyscy są mogą pokochać adoptowane. To powinien być ich wybór. Medycyna tu może być ratunkiem. Jeżeli z pieniędzy publicznych leczymy alkoholików i narkomanów to możemy też bezpłodność

Gość_j
            Zgłoś
            Odpowiedz

Tyle, że in vitro nie leczy bezpłodności gościu 08:20.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

I tu się mylisz. Moja siostra osiem lat starala się o dziecko. Zdecydowała się na inwitro. Na świat przyszedł zdrowy chłopiec i w 7 miesięcy później zaszła w drógą ciąże już naturalnie. Mają dwoje wspaniałych dzieci i są wdzięczni lekarzom za pierwszą ciąże.

Gość_j
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 116

8:20 madrze powiedziane

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie lap ludzi za slowka

Nie leczy ale pomaga ludziom i to jest wazne

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
120 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -