Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 147

Odp.: Czarny Protest 8 marca 2017 r. w Ostrowcu

Kobieta ma wygladac jak kobieta nie jak facet pseudo feministko

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Czarny Protest 8 marca 2017 r. w Ostrowcu

kobieta ma wyglądać tak jak chce, a nie tak jak rozkaże jej jakiś facet.

I może skończmy z wyzwiskami? Naprawę w Ostrowcu nie ma ludzi z kulturą? Którzy potrafią prowadzić rzetelną dyskusję?

Gość_Gosia_W
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 325

Jak ma piersi i na dole to co trzeba to jest kobietą bez względu na długość włosów. Ja mam krótkie włosy i noszę spodnie i dwóch synów urodziłam i wykarmiłam piersią. I co, jestem facetem? A facet z długimi włosami to nie facet?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 88

a morze zamiast in vitro i prywatne kliniki dać na chore dzieci które już żyją i cierpią?

Gość_krzysztofciu
          Zgłoś
          Odpowiedz

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

I co? Ostrowiec nie organizuje protestu?

Jestem zawiedziona..

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Protest będzie. Wkrótce szczegóły.

Kasandra66
                Zgłoś
                Odpowiedz

Kasandra przeciw komu czemu chcesz. protestować?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Poczytaj post @Gosia W,podpisuję się pod nim w całej rozciągłości.

Kasandra66
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Droga kasandro widzę że ty jesteś znawczynią od wszystkiego jak nie od kraksy Pani Premier to judzisz do protestu a może byś sie zajęła swoją rodziną.Pozdrawiam

Gość_Halina
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Wystarczy dobra organizacja czasu droga Halino i na wszystko znajdzie się czas. A o moją rodzinę się nie martw,jest bardzo dobrze zaopiekowana. Nie narzekają.

Co do protestu. Nie judzę. Zacznij może odróżniać zwyczajną chęć manifestowania poglądów od judzenia i dzielenia Polaków na lepszy i gorszy sort.

Jeśli chodzi o wypadek pani premier, mam tylko nadzieję,że sąd się nie ugnie , tak jak to zaczęła już robić prokuratura. No ale dla ciebie jest wszystko cacy.

Pozdrawiam

Kasandra66
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

17:36. Zastanawiam się Kasandro czego te pseudo strażniczki i strażnicy moralności(cześć LEGALNY!)tak się boją?Widocznie jesteś dla nich groźna w jakimś względzie i dlatego Cię atakują.Popieram Twoją postawę i uważam, że protest ma uzasadnienie w pełni.Popatrz, jakoś normalnym ludziom nie przychodzi do głowy, by krytykować kogoś za to, że chodzi na pielgrzymki i wnosi systematyczne opłat na jakieś tam dziwne cele, albo o to, że w młodości niejedna Twoja krytykantka zamiast antykoncepcji stosowała aborcję, a teraz w aureoli paraduje, licząc na powszechną amnezję sąsiadów i znajomych.Ich sprawa i ich rozliczenie na sądzie ostatecznym(choć nie zazdroszczę).Nawet nam do głowy nie przychodzi, żeby się tym interesować, bo nas to ani ziębi, ani grzeje.Są nam obojętni jak zeszłoroczny śnieg.Na temat hipokryzji pseudo katolików można by napisać wielotomową epopeję narodową, ale nikomu się nie chce, bo po co pisać o kimś nieciekawym, zakłamanym, pozbawionym zasad moralnych?My nie musimy ich atakować, bo nic nie znaczą razem ze swoją fałszowaną biografią.Jak myślisz dlaczego ONI tak atakują Ciebie i jakie mają do tego prawo, aby Cię pouczać, jak masz myśleć i żyć?Dlaczego tak się Ciebie boją?Pozdrawiam serdecznie i jestem z Wami!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Niczego się nie boimy. Po prostu śmieszą mnie takie protesty dla protestów. Ot i wszystko gościu 18:51.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

19:58.A mnie śmieszą tacy goście pewni jak ty, że protesty nic nie dadzą.Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.Dużo radości życia życzę, jeśli jesteś taki rozrywkowy, choć z dość osobliwym poczuciem humoru.Jesteśmy tolerancyjni wobec wszelkich zboczeń i odchyleń od norm psychicznych.Nie załamuj się.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 142

Widzisz droga Kasandro ty nie odróżniasz dobra od zła dla ciebie to że PIS wygrał to wielki przekręt jak to mogło być że ci co są za rozwiązłością pod każdym względem nie mogą nadawać innym swojej wizji dzieląc Polaków na lepszy i gorszy sort jak ty to robisz i ta opcja za którą zawsze się wstawiasz. Poprostu trzeba być otwartą na wszystkich i życie zacznie wyglądać dla ciebie lepiej tak to wygląda że jesteś osobą zagubioną próbującą pouczać inne Pozdrawiam cię gorąco więcej życzliwości dla innych

Gość_Halina
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Coś ci się kochana pokręciło. Jestem pełna życzliwości i kto mnie zna, wie ze lubię pomagać i nie wymagam poklasku.

A jeśli chodzi o politykę- interesuję się nią bardzo. PIS nie wygrał w wyniku przekrętu, tylko omamił wielu ludzi obietnicami gruszek na wierzbie. I teraz juz rolnicy,frankowicze i co niektórzy przedsiębiorcy co byli za PIS widzą,jakiego strzelili babola.

Interesujesz się w ogóle tymi bzdurnymi ustawami uchwalanymi co chwila? Nie widać,jaka z nich wyłazi niekompetencja piszących te projekty,a potem tych uchwalających?

To że to widzę, i nie boję się wytykać, to nie znaczy że jestem zawistna i nieżyczliwa. Umiem po prostu czytać ze zrozumieniem i potrafię powiązać to ze sferami życia ,w których te buble narobią niezłego bałaganu.

Mimo wszystko pozdrawiam ;)

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

PIS nikogo nie omamił. Głosowałam na nich i jestem ze swojego wyboru bardzo zadowolona. Póki co robią dokładnie to, co mieli w swoim programie wyborczym. Jeśli dalej będą tak działać, na pewno zagłosuję na nich znowu i zapewniam Cię, że nie tylko ja tak zrobię. Wygrali bo platforma odwróciła się od ludzi.Oni też uchwalali bzdurne ustawy i jakoś wtedy nic nie mówiłaś. Nie ma rządów idealnych. Ten jednak mi się podoba.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

20:05. Są gusta i guściki.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
120 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę