Te punkty to jakiś feministyczny bełkot. Jako kobieta nie podpisuję się pod czymś takim i nie życzę sobie aby ktoś w moim imieniu protestował. Nie piszcie więc że jest to protest wszystkich kobiet bo to nieprawda!
Może inaczej. Jest to protest świadomych kobiet.
Raczej nieświadomych. Świadome kobiety nie dają sobą manipulować.
Nikt nie będzie protestował w Twoim imieniu :) Każdy ma prawo do własnego zdania, poglądów. Akceptujmy siebie nawzajem i nie hejtujmy swoich wyborów.
brawo :)
ja też jestem zainteresowana, chętnie pójdę, moja macica moja sprawa !!
legalny !!! jesteś kobietą? a w innych watkach podajesz sie za mężczyznę i szukasz kobiety. No nie !!! Szok!!
Oj tam oj tam . To pewnie żona legalnego pod jego nieobecnosc wlazła na stołek przy laptopie i pisze.
legalny ma macicę ale w słoiku z formaliną ;) - przecież nie napisał, że jest kobietą. Każdy ma prawo do swojej własnej macicy...
Co za różnica czy legalny jest kobietą czy mężczyzną ? Jest wystarczająco nowoczesny i postępowy aby móc wybrać sobie płeć z jaką się utożsamia. Zgodnie z duchem czasów też ma prawo do protestu w obronie swoich wartości i nie da się zepchnąć na margines. Dziś jest mężczyzną jutro kobietą .... zabronisz mu ?
Czas wreszcie skończyć z dyskryminacją płci. Żyjemy w 21 wieku.
Protestowac beda biorace 500+
Protestujące kobiety - puknijcie się w głowy...
A można będzie sobie popatrzeć na protestujące?
Będą protestować te które nie maja 500+ bo stosujaą tabletki "po" hahaha
Kilka tabletek i bedzie "po" babie
Jak lubisz... ;) Każdy ma jakieś lekkie tego tam tego...hihihihihihihihi
Ktos cos organizuje w tym temacie???
Chetnie pomoge
Dla niektórych ludzi każdy sposób jest dobry na zaistnienie w polityce.
Ciekawym punktem w wyliczance niejakiej Gosi W jest likwidacja "klauzuli sumienia", ale nie tylko.
Dla takich aktywistek z pewnością spektakl "Klątwa" to tylko realizowanie wizji artystycznej. Posłanka Z Nowoczesnej Scheuring Wielgus aktywistka i fanka czarnych marszów wczoraj była już po raz drugi na tej sztuce i jest zachwycona. A ja nie jestem zachwyconą pania Scheuring Wielgus, wyjątkowo napastliwy i agresywny typ kobiety. Najczęściej takiego pokroju kobiety przychodzą na marsze.
Ciekawe, czy 7;48 - widziała cały spektakl "Klątwa", czy tylko fragmenty zamieszczone przez pisowskich geniuszy w necie. Ale to szczegół.
A jakie kobiety przychodzą na comiesięczne marsze, na których pan prezes z taboretu/drabinki głosi słowa miłości do komunistów i złodziei oraz drugiego sortu to pani nie widzi ?- tam dopiero umiłowanie bliźniego króluje; tam dopiero kobiety potulne i pełne miłości się znajdują. Ech - niech każdy chodzi w jakich chce marszach i nikogo nie stara się deprecjonować.