czarny protes co za idiotyczy pomysl. Wiele z was to nawet nie wie zapewne kto chce was"wciagnac"w to idiotyczne protestowanie i co ma na celu taki protest.zal mi was niedouczone kobiety .Zacznijcie czytac "miedzy wersami" a moze wtedy dotrze do waszego mozgu o co w tym wszyskim chodzi!!!!!
Idę, lubię kabarety...
Nie spamuj 8;11
Tak są szczegóły. Przyjdzie garstka oszołomionych babek, postoi trochę i rozejdzie się ;)
Drogi gościu, przeczytaj o in vitro - o tym do jakich metod jest zaliczana, bo Twoja wiedza, a raczej jej brak, strasznie razi.
Drogi Gościu z 08:53 - sprawdź proszę dokładnie i rzetelnie do jakich metod zaliczane jest in vitro, a potem się wypowiadaj. Twoja wiedza, a raczej jej kompletny brak, jest żenująca.
01:15. Masz z tym problem? Co cię obchodzi, co robi Kasandra i jakie ma poglądy? Dlaczego wtrącasz się w Jej decyzje? Czy ktoś tobie nakazuje, co masz robić, a ty oczywiście stosujesz się do poleceń?Odczepcie się od dziewczyny, bo już nie daje się tego czytać, jak nachalnie ingerujecie w Jej życie.Mądra, odpowiedzialna, rozsądna z Niej osoba, a wy(ciocie dobre rady)możecie się od niej uczyć rozumu i zajmijcie się swoimi sprawami.Naprawdę nie macie już nic w swoim życiu do poprawienia?A nauki moralne zostawcie dla siebie i swoich dzieci, których dobro, jak widać, jest wam obojętne.
Kasandra chyba jest zdesperowaną 50+ i nie ma w robocie nic do roboty tylko forum (?).
Widzę , że ulegacie stereotypom i cyferki przy nicku to dla was tylko rok urodzenia , nic więcej.
To czy się nudzę w pracy i kiedy pracuję, a także jak wydajnie to już moja sprawa drodzy państwo. Skoro jednak mnie tu widzicie i komplementujecie, to co tu sami robicie?
Szkoda, ze w mediach nie podają jakie spustoszenie w organiźmie kobiety czyni antykoncepcja. Obecnie mamy więcej środków do wyboru, zwykle im droższe tym mniej szkodliwe, ale wcześniej kobiety zażywały co było, a było ... .
Ile z nich rozwalając sobie bezpowrotnie wątrobę i nie tylko utyło do 100 kg, a ile zachorowało i zmarło ? Ile nie mogło zajść w później ciążę?
Nic nie ma za darmo, coś za coś, ale przecież wasze d... .
09:42.Ta lektura, o której wspominasz, to pewnie "Gość Niedzielny"?Bardzo ci się dziwię, z powodu tej niezmienności poglądów przez lata na tematy między innymi społeczne.Życie jest niezwykle dynamiczne, wszystko zmienia swój kształt, ludzie się rozwijają, kształcą się, zdobywają wszechstronną wiedzę, wzrasta świadomość społeczna, a u ciebie constans od lat.Ty mieszkasz gdzieś na bezludnej wyspie bez możliwości dostępu do rzetelnej wiedzy?Tak ci współczuję i nawet nie mam odwagi proponować ci jakichkolwiek zmian, bo przecież napisałaś, że żadne hasła wmawiające ci pozorne dobro, na ciebie nie działają.Cóż pozostaje rozłożyć bezradnie ręce i może radzić ci mniej aktywności w doradzaniu innym, jak mają żyć, bo to w twoim wydaniu opowieści niewidomego o kolorach.Trzymaj się ciepło.
CZy ty nie masz pracy kasandro tylko siedzisz przy komputerze iwszedzie na forum cie pelno.Czemu nie protestowalyscie za rzadu platformy i psl .JA MAM WASZE PROTESTY GDZIES BO WY NAWET NIE WIECIE PRZECIW CZEMU PROTESTUJECIE.
Czy ten czarny protest będzie obejmował też taki problem ?
Jakby co to będzie nas tam więcej ....
cyt:Pikio pl
Dziennikarz Wirtualnej Polski postanowił zapytać Jacka Kurskiego o nowy program „Pierwsza Randka”. Reporter miał nadzieje, że w TVP będzie można spodziewać się par jednopłciowych. Mocno się jednak przeliczył, bo reakcja prezesa mówiła wszytko. Kurski powołał się na Konstytucję.
– Czy jest szansa, że w programie pojawią się pary jednopłciowe? – zapytał reporter Wirtualnej Polski.
– Jakie? – odpowiedział Kurski.
– Jednopłciowe.
– Nie sądzę, żeby pary jednopłciowe pojawiły się w programie, ponieważ jesteśmy telewizją publiczną i musimy przestrzegać pewnych zasad twardo wyrażonych zarówno w konstytucji, jak i w prawie. ........
Czy ten czarny protest będzie obejmował też taki problem ?
Jakby co to będzie nas tam więcej ....
cyt:Pikio pl
Dziennikarz Wirtualnej Polski postanowił zapytać Jacka Kurskiego o nowy program „Pierwsza Randka”. Reporter miał nadzieje, że w TVP będzie można spodziewać się par jednopłciowych. Mocno się jednak przeliczył, bo reakcja prezesa mówiła wszytko. Kurski powołał się na Konstytucję.
– Czy jest szansa, że w programie pojawią się pary jednopłciowe? – zapytał reporter Wirtualnej Polski.
– Jakie? – odpowiedział Kurski.
– Jednopłciowe.
– Nie sądzę, żeby pary jednopłciowe pojawiły się w programie, ponieważ jesteśmy telewizją publiczną i musimy przestrzegać pewnych zasad twardo wyrażonych zarówno w konstytucji, jak i w prawie. ........
Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum: w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów ................. /dobre ;-) /
Kasandro nie będę odpowiadał na twój ostatni post z dnia dzisiejszego myślę że rozumiesz że to prawda
Że jednak sądzisz według siebie? Wiedziałam. Bo na działacza SB za młoda jestem, ani mi PO nie płaci za pisanie.... Więc wszystko by się zgadzało. Sam jesteś trollem albo jeszcze na dodatek SBkiem a mnie podejrzewasz. Nieładnie naprawdę.
Kasandra ten wasz protest doskonale promuje ten spot https://www.youtube.com/watch?v=39f_6fyqGR8 Cóż tu więcej dodawać ? Można tylko życzyć więcej rozumu...