No i masz jeden argument "niebieska linia", słyszałam o tym. Nie ma na razie na to pieniędzy ale za PO były chyba tylko na to. Reszta to wg mojej subiektywnej opinii stek bzdur. A niebieska linia pomogłaby mi, gdyby mąż mnie bił? Nie, od tego jest policja, prokuratura a ww instytucji nie likwidują. Błazenada wg mojej opinii i mało myślenia i łatwowierność. Tyle, ale to moje zdanie i mam prawo je wyrazić. Szczerze mówiąc większość kobiet, które znam osobiście śmieje się z tych marszów, tzn wszystkie, które znam i mają jakieś poglądy.
Nie masz pojęcia co piszesz. Nie wiesz tak naprawdę co to jest Niebieska Linia i ilu osobom pomogła. To są dramaty o których nic nie wiesz. I obyś nigdy Ty ani nikt z Twoich najbliższych nie musiała z niej korzystać, tego Ci życzę z całego serca.
kASANDRA klapki to macie Wy raczej i nikt Was głupimi nie nazwał póki co, przynajmniej ja tego nie wyczytałam. Powiedz jakie te postulaty, bo pani z Nowoczesnej mówi o ograniczaniu wolności obywatelskiej ale w jaki sposób? Cóż tego nie wie a woła na marsze. Tak więc nie wiem kto te klapki ma.
01:16 nie masz własnego faceta, któremu się podobasz i dlatego przejmujesz się wszystkimi opiniami mężczyzn na świecie? Mam męża, który woli jak chodzę w wygodnych adidasach niż szpilkach i nie lubi mnie z mocniejszym makijażem. Może znajdź takiego i po problemie. Przeciwko facetom też będziecie strajkować?
Przeciwko facetom którym wydaje się, że wszystko wiedzą lepiej o nas i naszych problemach.
Nie każda kobieta daje się kupić za 500
Mnie mąż nie kupował za 500+. Czyżby ciebie i za 200 nikt nie chciał kupić i stąd ten skowyt? Nie obrażaj matek co biorą kasę, która im się należy bo panie z Nowoczesnej a i Petru też ją biorą. Więc hamuj się ciut. Dlatego właśnie tak mało Was na tych marszach, ale świeżego powietrza nigdy za wiele.
Nalezy to sie wam obowiazkowe szkolenia w celu lepszych zarobkow, 500+ to co najwyzej prxysluguje
Może Twój mąż woli babochłopy. Albo w ogóle woli facetów tylko się kamufluje. Co to za kobieta, która ubiera się jak dresiarz na siłownię. Nie wmowisz mi, że prawdziwemu facetowi podoba się coś takiego.
18:26 nie obawiaj się o upodobania mojego męża. Za długo chodziłam w niewygodnych butach. A jak twierdzi jestem za ładna aby przykrywać się tapetą, wystarczy podkreślić oczy i mieć ładną fryzurę i ubrać się jak kobieta.
Nie no to lepiej popierać gościa, który donosi i chce karać własny kraj.
Pan T. to powinien wrócić do Polski, ale od razu na Rakowiecką w Warszawie i spokojnie czekać na przenosiny do innego wiezienia , bo tam ma powstać muzeum.
razem z europosłem Janusz Lewandowski
Popieram gościu 07:01.
8 marca dawniej to kobitki się bawiły a nie ubierały na czarno się
Fajne hasła występowały na manifach (do wykorzystania)"WASZE KAPLICE, NASZE MACICE", "WASZE PARAFIALNE DZIEWICE, NASZE MACICE".
Kobietki 8 marca Świętujemy!!!W pracy i w domu!!sa organizowane super imprezy w różnych lokakach i na kolorowo bo to w końcu radosny i mily dla nas dzień.Nasze Prawo to prawo do Świętowania.Wszystkiego Dobrego.
A w czym on taki radosny, hę? Może jeszcze rajstopki i goździka łodyżką do góry dostaniesz, tylko się nie zachłyśnij wtedy z nadmiaru szczęścia :))))
Dzień kobiet powinien być codziennie,a nie raz w roku. Inaczej to nie ma sensu. Co z tego że w ten dzień facet przyniesie ci różę czy tam coś innego, i nawet postara się być miły, skoro na co dzień już taki nie jest? Ale kobieta się cieszy, bo nie zapomniał, czyli że kocha i takie tam.
Kasandro nie pisz z autopsji, bo nie wszyscy faceci traktują swoje żony raz w roku dobrze. Zapewniam Cię i nie mierz wszystkich kobiet swoją miarą.