Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Czarny Protest 8 marca 2017 r. w Ostrowcu”.
                • Odp.: Czarny Protest 8 marca 2017 r. w Ostrowcu

Toż to tłumy kobiet są tym zainteresowane jak widać gościu 00:35 ;)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Mhm, może podjadę po pracy i zobaczę, jak to wygląda w rzeczywistości :)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 291

Odp.: Czarny Protest 8 marca 2017 r. w Ostrowcu

Z Polski sie smieje caly świat bo przewodniczący Unii Europejskiej czyli Tez Polak wyśmiewa ja przed majestatem innych państw.Tak się zachowuje powazna osoba??wstyd.A wy jak chcecie to sobie protestujcie tylko na co??i po co??Święto Kobiet jest milym świętem dla samych kobiet i otoczenia wiec nie wiem po co podnosicie larum???Jestem z tych co wolność traktują ponad wszystko i szanuje ludzi tolerancje,wolność wypowiedzi oraz równość ale trzeba zachować kulture również wobec rządzących teraz.Partia Po miała swój czas i nic dobrego nie wniosła,pozwólmy teraz rządzić następnej ekipie a nie wciąż klody.Skoro nie chcemy demokracji stwórzmy Monarchie może bedzie lepiej.....

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Jesteśmy na najlepszej drodze do monarchii przecież. Z miłościwie nam panującym Jarosławem I namaszczonym przez najwyższego kapłana Tadeusza.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 292

Spodnice obowiazkowe, w koncu chodzi o prawa kobiet.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Spodnie są wygodniejsze. Jak tak Ci się podoba spódnica to nikt nie zabrania Ci jej nosić.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

7.34 malowazne ze wygodniejsze ale wygladasz jak chlop

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

To tylko facetom ma być wygodnie? A kobiety mają się katować niewygodnymi i niezdrowymi butami, ma je podwiewać w mini i fiszbiny od push upów mają im się wbijać w żebra żeby się przypodobać? Komu? Facetom dla których kobiecość kończy się w momencie zmycia makijażu?

Kiedy kobiety wreszcie zmądrzeją i zaczną dbać o swój komfort? Tak jak faceci dbają o swój.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Nie słyszałam o czarnych protestach facetów.

Czy kobiety nie mogą zmądrzeć indywidualnie, każda na swoje konto?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

06:30.Jeśli niczego nie rozumiesz, a mimo to uważasz się za mądrą osobę, to pozwól, że powstrzymam się od komentarza.Myślę, że ty też nie powinnaś wtrącać się do czyjegoś życia, jeśli nie interesuje cię temat i nie obrażać innych kobiet.Masz jakieś uprawnienia do pouczania ludzi?Pilnuj zatem swojego nosa.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A nie możesz po prostu wyjaśnić bez stosowania argumentacji ad personam?

Czy ja kogoś obraziłam, czy ja pouczam? Po prostu stwierdziłam fakt i zadałam pytanie, nic ponad to.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Zadałaś sobie w ogóle trud, aby przeczytać postulaty? I dlaczego uważasz nas za głupie? Tylko dlatego, że dostrzegamy coś czego Ty nie widzisz i chcemy o to walczyć?

Jeśli Ci pasuje iść przez życie w klapkach na oczach ,droga wolna. Ale nie obrażaj innych. I módl się, aby nigdy nie była ci potrzebna pomoc z żadnego z wymienionych w postulacie punktów.

Kasandra66
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

"I dlaczego uważasz nas za głupie?" - czy gdzieś napisałam coś, co tak sugeruje?

W którym miejscu kogokolwiek obraziłam?

Gdzie można przeczytać postulaty?

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Są wyszczególnione w tym wątku,przez @ Gosia W. Również na stronie www.strajkkobiet.eu. Adres strony podawałam już kilka razy,kłania się czytanie całego wątka ze zrozumieniem..

Wiedziałam ,że się czepniesz tego co napisałam. W domyśle- ktoś kto powinien zmądrzeć jest jaki? No np. głupi.

Pozdrawiam

Kasandra66
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

"To tylko facetom ma być wygodnie? A kobiety mają się katować niewygodnymi i niezdrowymi butami, ma je podwiewać w mini i fiszbiny od push upów mają im się wbijać w żebra żeby się przypodobać? Komu? Facetom dla których kobiecość kończy się w momencie zmycia makijażu?

Kiedy kobiety wreszcie zmądrzeją i zaczną dbać o swój komfort? Tak jak faceci dbają o swój.

Gość

Dziś, 01:16 "

To było pisane w nawiązaniu do tego posta. Skoro bierzesz to tak do siebie, to sama nie wiem, co o tym myśleć ;)

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 337

Sporo z tych postulatów można również odnieść do mężczyzn.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 341

Droga Kasandro a cóż się nagle zmieniło? O takie postulaty mogliście też walczyć za PO, wtedy nie było lepiej na pewno. Dziś przynajmniej jest trochę sprawiedliwiej i nie zabierają dzieci z byle powodu rodzicom. Wy po prostu nie możecie zdzierżyć PIS i boli Was, że jeszcze długo będzie rządził, skoro nie ma nikogo lepszego. Strajkujcie, macie prawo ale postulaty wymyślacie na siłę. Za PO było o wiele gorzej a na ulicę nikt nie odważył się wyjść a teraz larum i problemy mnożycie. Mam wrażenie, że to strajk przeciw naszemu świętu niestety.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Drogie panie z 9:38 . Czy kiedykolwiek spojrzałyście ciut dalej niż na czubek własnego nosa? Ten tzw. feministyczny bełkot- to się dzieje na co dzień w kraju.To że was on nie dotyczy- macie szczęście po prostu. Ale wiele kobiet nie może tego powiedzieć.

Co do tego co było za PO. Za ich rządów nie zdziałali wiele lub wcale, ale przynajmniej nie robili czegoś takiego jak brak całkowitego dofinansowania na działanie Niebieskiej linii w tym roku. A ich działalność jest bardzo potrzebna. W ciągu roku odbierają ponad 4 tyś telefonów od kobiet potrzebujących pomocy. O tym zapewne też nie słyszałaś- http://pikio.pl/ksiadz-dniami-i-nocami-ostro-gwalcil-13-letnia-kasie-ona-chciala-sie-zabic-on-nadal-odprawia-msze/ ?

Wszystkie te postulaty mają pokrycie w rzeczywistości. Być może wy żyjecie w jakiejś rzeczywistości alternatywnej, gdzie to się nie dzieje. Mogłabym pisać jeszcze wiele na ten temat,ale nie będę marnować czasu próbując wytłumaczyć kim jestem i o co walczę ludziom, którzy postanowili mnie nie zrozumieć.

Kasandra66
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    120 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -