Organizowany jest w Ostrowcu? Jesli tak to poprosze jakies szczegóły :)
Mruwa - a dlaczego z moich podatków płacone są alimenty za "tatusiów", którzy mają w d*pie swoje dzieci? Jeśli tak na to patrzymy, to kolejne pytanie, dlaczego z moich podatków opłacane jest 500+, skoro ja nie mam dzieci i nie korzystam na tym? Dlaczego nie nagłośniłeś sprawy, nie zorganizowałeś protestu? Bo Ci się nie chciało! Usiadłeś na tyłku i czekałeś, aż ktoś zrobi coś za Ciebie. No cóż, my mamy dość czekania i działamy :)
Pozdrawiam
Ten protest to przerost waszej ambicji nad waszym ego,kto nad tobą stosuje przemoc, kto chce wprowadzić całkowity zakaz aborcji.chcesz protestować to protestuj i mów o co naprawdę ci chodzi w tym proteście.Droga Maniu z 19;47
A można będzie sobie popatrzeć na protestujące?
Zwolennicy są ograniczeni..oni mogą zrozumieć swego guru Pana.
ja pi...ole :) weźcie się ludziki do życia po prostu ... manifest normalnie... wszystko to było aktualne i za platformersów i co i nic ..hy.. moim zdaniem, to właśnie takie akcje dzielą ludzi , dzielą nas.. a znam trochę osób, które zrażone takimi przytupami i darciem się opozycji faktycznie dziwnej, przerzucili swe sympatie do pisu mimo , że wcześniej ich nie kochali..po prostu takie akcje działają na wyborców odwrotnie niż byście chciały amen.
To może poprzecie też protest pedofili ? Oni też niech żyją jak chcą ? Co za durne tłumaczenie.
Problem w tym, że Gosia nic mądrego nie napisała. Prawda jest taka że ten durny protest popiera garstka zmanipulowanych kobiet. Było to zresztą doskonale widać ostatnio. Teraz nie będzie lepiej ;)
Nad logiką swoich wpisów to musisz się zastanowić Ty Maniu a nie Halina, która pisze bardzo logicznie, przynajmniej dla mnie.
dy
Kasandro świadoma kobieto wróć może wątku w którym to przechwalasz się że czytasz książki,to jest mniej denerwujące.
kasandra osmieszasz sie w kazdym watku, naprawde. Radze ci sie nie wypowiadac w niektorych tematach. To nie hejt a dobra rada. Zauwaz ze kazdy po tobie cisnie i sie z ciebie smieje
Mnie szkoda natomiast Ciebie gościu 08:25. Skoro wyciągasz takie wnioski to chyba sam jesteś niedouczony. Żaden wykształcony i inteligentny człowiek nie napisał by takich głupot i nie generalizował. A propos jeszcze nauki to proponuję dużo pracy ze słownikiem ortograficznym...
Krzysztofciu
Chcesz powiedziec,ze ludzie,którzy pragną dziecka,a z przyczyn zdrowotnych nie mogą miec,i ich jedyną nadzieją na potomstwo jest in vitro,mają z tego zrezygnować?? Maja te pieniądze przeznaczyć na inne szczytne cele? I myślisz,ze to zaspokoi potrzebę posiadania własnych dzieci??
P.S.Morze,to taka duza woda,sa na niej często wysokie fale,my mamy swoje polskie Morze Bałtyckie.
Znowu będzie was garstka. Przyjdę się z was pośmiać.
In-vitro leczy bezpłodność? No spadłem z krzeszła. Ludzie weźcie poczytajcie chociaż o tym na jaki temat się wypowiadacie. To tak jak by przeszczep włosów leczył lysienie.