Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Czarnogóra na 7 dni z jakiego biura przyzwoita cena

Ilość postów: 16 | Odsłon: 1476 | Najnowszy post
  • Czarnogóra na 7 dni z jakiego biura przyzwoita cena

Szukam oferty w rozsądnej cenie all inclusive najlepiej z last minut

Może być Chorwacja ewentualnie.

Gość_podrózniczka
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Czarnogóra na 7 dni z jakiego biura przyzwoita cena

termin od 1.09

Gość_podrózniczka
      Zgłoś
      Odpowiedz

Może ktoś coś poleci?

Gość_podrózniczka
        Zgłoś
        Odpowiedz

Teraz łóżko polecam

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Proponuję wizytę w biurze podróży tour -retour a na pewno pani coś ciekawego poleci.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Czarnogóra na 7 dni z jakiego biura przyzwoita cena

Ja tam na biuro podróży bym się nie oglądał, tylko wybrał się na własną rękę. Taniej i przyjemniej, w dobie Internetu można się wszystkiego dowiedzieć. To rejon jeszcze nie aż tak oblegany turystycznie, jak inne, więc ceny na miejscu z pewnością nie są wygórowane. Bezpośrednich połączeń niby z Polski nie ma, ale można np. dostać się do Dubrownika (połączenia można znaleźć np. na autokar24.pl), a dalej już stamtąd nie będzie problemu dostać się do Czarnogóry.

Popatrzeć w necie na hotele lub hostele, w zależności od tego, jakimi pieniędzmi się dysponuje, poczytać, co warto i co się chce zobaczyć, i po co biuro podróży?

GienekkeneiG
      Zgłoś
      Odpowiedz

Gienek piszesz, taniej samemu. Inaczej ale nie taniej

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

09:17 nie samemu, a taniej - tak, wiem z doświadczenia. Widzę, ile kosztuje od osoby wyjazd organizowany przez biuro podróży do danego kraju, a ile mi wychodzi, jak sam sobie organizuję. Połączenia są praktycznie wszędzie, może nie zawsze bezpośrednie, ale można pokombinować bez problemu. Logiczne, że jak z pośrednikiem, to drożej - w końcu musi zarobić.

Przykład: Gruzja na 2 tygodnie z biura podróży 5,5 tys. zł w sezonie, ja ściągając sobie plany podróży z różnych biur podróży + do tego jeszcze inne atrakcje, zakup pamiątek itd (bez szczególnego oszczędzania) - ok. 2,5 tys. na osobę.

GienekkeneiG
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dziękujemy, ale nie jesteśmy zmotoryzowani.Wolelibyśmy poecieć samolotem.

Gość_podrózniczka
            Zgłoś
            Odpowiedz

Przecież GienekkeneiG nie pisał o wyprawie samochodem, tylko autokarem, a może i samolotem.

Gość_Jacek
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Gienek nie do końca to jest prawda. Może i do Gruzji, tego nie wiem. Jednak np w Turcji all inclusive 2 tygodnie od osoby zapłaciliśmy 2300zł. Uwierz nic nie musieliśmy dokupować, bo full wypas, hotel super. Ile byśmy zaoszczędzili? 500 zł?

Podróżniczko bez biur zwiedziliśmy w ubiegłym roku Chorwację no biura nic ciekawego tam nie proponują. Niby tanio każdy pisze , a paliwo i autostrady w obie strony 2000 zł, trochę na miejscu zwiedzaliśmy . Za nocleg 85 zł od osoby bez wyżywienia. I czy to naprawdę tanio? Trochę pasztecików i konserw zabraliśmy, ale czy tak powinno być? Chorwacja bardzo zdrożała. Myślę, że niewiele zaoszczędzicie. Taką podróż trzeba wcześniej organizować.

Tak przejechaliśmy zachodnie wybrzeże we Włoszech, ale spaliśmy na polach namiotowych. W porównaniu z hotelami taniej, super tam warunki, ale i tak nasze kieszenie nieźle zubożały.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Właśnie wróciłam z Chorwacji, bardzo zdrożało w porównaniu do lat ubiegłych ale i tak wyniosło mnie taniej jak wczasy przez biuro podroży polskie, oczywiście własne wyżywienie na kilka dni , bo wiadomo że trzeba poprobować ichniejszej kuchni

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Pytaj w Delfinie na Sienkiewicza.

Alexis
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

W Chorwacji jest drożej niż w Montenegro.

enchantress
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

My z piciem płaciliśmy 25 euro za obiad. Plaża Copacabana, leżaki po 6 euro za dwie sztuki z parasolem. Piach wulkaniczny ciemny, ale zdrowotny, woda czysta. Pozwalali nam brac 3 leżaki w cenie 6 eu. Warto zobaczyć Czarnogórę, obok Albanię, z drogami dobrymi, a nie tak jak czytałam przed wyjazdem na forach.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Mam nadzieję, że za 2 obiady tyle płaciliście? Nawet i za 2 w zasadzie to i tak drogo. Ja już kiedyś się wypowiadałam, że to jest mit, że za granicą wakacje taniej niż w Polsce wychodzą. Nie chodzi o inne sprawy, ale po co komuś wmawiać , że taniej, bo to nieprawda.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę