Znając zycie 50 złoty, ja tak w tamtym roku byłem z chrześnicą.
Cyrk jest śmieszny nie dla zwierząt!!!
A gdzie dokładnie jest ten cyrk?
Jesli ktoś nie ma pieniążków,to zawsze można przyjść z dzieckiem na Pułanki i pooglądać za free wielbłądy, bo od rana pasą się na górce przed działkami. Wczoraj były też dwa słonie.
Bilet rodzinny czyli rodzice i dziecko = 120 zł w miejscach numerowanych. A Matka z dzieckiem 70-80 zł w miejscach nienumerowanych. Wczoraj pytałam. Poza tym cyrk jest tylko 1 dzień
Zajebiście drogo, ja juz nie pójdę do żadnego ponieważ w cyrku arena miały być lwy a ich nie było, dziecko było bardzo zawiedzione.. ogólnie to te zwierzęta cierpią tylko my tego cierpienia nie widzimy więc nie warto wspierać cyrku, ale córa się tak uparła że raz musiałem iść.
Cyrk Zaleskich jest chyba jednym z lepszych w Europie fakt że bilety są drogie ale przedstawienie było tego warte a ci faceci na motorach... nawet dorośli otwierali szerzej oczy że zdziwienia
Ja i moje dzieci nie lubimy cyrku bo nam szkoda zwierząt Czy one są tam szczęsliwe? Zwłaszcza te dzikie?
W cyrku Arena nie było lwów ponieważ artysta miał poważny zabieg i nie pojawi się w sezonie 2013 .