Czy ktoś z Was może orientuje się ile razy będą występy? Znajomy mówi ze tylko jeden o 18 ale coś mi sie wierzyć nie chce;/ Mi akurat 18 bardzo nie pasuje ale córcia juz sie nastawiała że pójdzie i teraz jest problem.
P.S. Ile mogą kosztować bilety? Tak orientacyjnie.
gdzie mozna kupic bilety tez chce sie wybrac z moja trzy latką do cyrku. Pierwszy raz
dzieci podobno za darmo..a dorosły 50 zł
cyrk to koszmar dla zwierzat.
badziewie za kupe kasy :/
bilety roznie kiedys byly po 20-30 i wiecej zalezy od miejsca gdzie sie chce,a co do wystepow to mysle ze bedzie kilka jednego dnia
ewentualnie rozlozone na 2dni cos mi sie wierzyc nie chce ze rozstawiali sie tyle czasu na jeden wystep...
Ala często rozstawiają się na jeden występ a potem dalej w drogę. Taki już żywot cyrkowców, wiem coś o tym, bo sam pracowałem przy tym.
Ceny do cyrku Arlekin są następujące loża dorośli 80 zł dzieci i młodzież 40 zł sektory dorośli 60 zł dzieci i młodzież do lat 17 10 zł program jest następujący część 1 parada powitalna akrobacje na loopingu duet turk klaun piccaro lalki nanejskie władymir klaun kozy owce i lamy marek klaun wężę duet turk klaun przerwa 20 minut część 2 taniec derwisza kimo klaun ekwilibrystyka na wałkach duet turk sztrabaty władymir klaun pokaz koni polskich marek. Taki program i ceny były 21 kwietnia kiedy cyrk stacjonował w Kielcach. Póki co z tego co wiem jest bez zmian.
ceny biletow sa na ich stronie. loza 60zl a normalny 50. osoba dorosla moze wprowadzic dzieci do 12 lat gratis, placi tylko za siebie jw. mlodziez do 17 lat tez gratis. troche tanszy niz ten co byl poprzednio bodajze europa, bo tam bilet w lozy 90 :/
Jako fan cyrku piszecie brednie Europa do loży ma 60 i tyle miałrok temu a ceny arlekina nie są aktualne na ich stronie
CYRK? Chcesz uczyć dziecko patrzenia na okrucieństwo?
Masakra.
Te zwierzęta - są zaniedbane i traktowane okrutnie. Wiem co mówię.
Odradzam, odradzam chodzenie do cyrku. Nie pokazuj, nie przykładaj do tego ręki.
Ja jako dziecko nigdy nie byłam w cyrku... I nie żałuję!.
Trzeba mieć pojęcie o cyrku i jego zwięrzętach a nie pisać głupoty nie byłaś w cyrku nigdy to żałuj to najstarsza na świecie dziedzina sztuki cyrk był już w tedy kiedy nie było kina,teatru malarsta, rzeźby itp. Wszyscy eko piszecie jak to źle w cyrku jest zwierzętą, tylko, że póki co głośno jest o tym, że to w właściciele zwierząt domowych znęcaja się nad zwierzetami głodzac je bijac itp. Nawet zoo często ma marne warunki dla zwierząt, trzymając je całe życie w klatce. Uczepiliście siecyrku jak psiego ogona bo nie macie, żadnych argumentów. Pozatym cyrk jest i bedzie ze zwierzętami a ekolodzy są i bedą wobec wszystkiego bezradni gdyż ich poparcie wspołeczeństwie równa się zeru.
Całkowicie zgadzam się ze zwierzakiem.
Po co uczyć dziecko, że przemoc śmieszy?
tak włącz dziecku bajkę w tv...tam go nauczą pacyfizmu ....i miłości inaczej...
Wiesz, ja akurat mam więcej pomysłów na spedzanie czasu z moimi dziećmi niz cyrk i tv, szkoda, że Ty znasz tylko tyle...
mam darmowy bilet wstępu na jedną osobe dorosłą i dwoje dzieci.chętnie odsprzedam
Ja nie mówię o bajkach w TV, zresztą - są bajki które można z całą odpowiedzialnością dziecku włączyć.
Po prostu uważam, że poparcie ze strony rodziców dla przemocy i pokazywanie tego dziecku jest mało wychowawcze.
Nie wspominając o braku empatii.
Jak byłem mały chodziłem do cyrku, podobało mi się. Moje dziecko też będzie chodzić, potem zostaną wspomnienia..