Słyszałam, że ma byc jakiś cyrk w Ostrowcu w najbliższym czasie. Może ktoś podac dokladniejsze informacje?
jak bedzie mial byc,to beda w miescie ogloszenia na tablicach przzy ulicy:)))
Mamy XXI wiek, chodzenie do cyrku ze zwierzętami to idiotyzm. Zamiast oglądać "Zmierzch" z Patisonem polecam obejrzeć z nim "Woda dla słoni"
zmierzam do tego --> http://43dom.interia.pl/interwencje/interwencja/news/dramat-cyrkowych-zwierzat,100133523,4919
Naiwnie wierze, że dziś, w dobie tak łatwego dostępu do informacji, nikt nie będzie się podniecał przyjazdem cyrku. Jednak nadal są ludzie, którzy pozwalają zarabiać innym na tragedii zwierząt.
Też nie mogę tego zrozumieć, zwłaszcza, że njaczęstszymi goścmi cyrkow są rodzice z dziećmi. Nie ma to jak nauczyć od małego, że zwierzę jest zabawką w rękach człowieka. A potem nagle wielki szok, że jakiś nastolatek znęca się okrutnie nad psem i kotem...
Nie lubię cyrku. Nigdy nie lubiłam. To taka rozrywka dla gawiedzi. A tresura zwierząt to skandal.
20 lipca o godz 18tej na Pułankach będzie przedstawienie . Ostrowiec już oklejony tylko ciekawe po ile bilety wstępu?
Mam nadzieję, że tylko jeden dzień;/ znów nie będzie gdzie zaparkować po powrocie z pracy;/
Pod blokiem to czasem i bez cyrku miejsc nie ma;/. Ale jak cyrk jest, to nie ma pod okolicznymi blokami, cerfurem, majorem, koło garaży, nawet uliczka przy działkach zastawiona. A człowiek jeździ jak głupi przez 20 minut po osiedlu i miejsca szuka.