Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Cyrk

Ilość postów: 11 | Odsłon: 15881 | Najnowszy post
  • Cyrk

Słyszałam, że ma byc jakiś cyrk w Ostrowcu w najbliższym czasie. Może ktoś podac dokladniejsze informacje?

Gość_terenia
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Cyrk

jak bedzie mial byc,to beda w miescie ogloszenia na tablicach przzy ulicy:)))

Gość_Joanna
      Zgłoś
      Odpowiedz

Mamy XXI wiek, chodzenie do cyrku ze zwierzętami to idiotyzm. Zamiast oglądać "Zmierzch" z Patisonem polecam obejrzeć z nim "Woda dla słoni"

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Do czego zmierza Twoja wypowiedź bo nie bardzo rozumiem... heh

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

zmierzam do tego --> http://43dom.interia.pl/interwencje/interwencja/news/dramat-cyrkowych-zwierzat,100133523,4919

Naiwnie wierze, że dziś, w dobie tak łatwego dostępu do informacji, nikt nie będzie się podniecał przyjazdem cyrku. Jednak nadal są ludzie, którzy pozwalają zarabiać innym na tragedii zwierząt.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Też nie mogę tego zrozumieć, zwłaszcza, że njaczęstszymi goścmi cyrkow są rodzice z dziećmi. Nie ma to jak nauczyć od małego, że zwierzę jest zabawką w rękach człowieka. A potem nagle wielki szok, że jakiś nastolatek znęca się okrutnie nad psem i kotem...

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie lubię cyrku. Nigdy nie lubiłam. To taka rozrywka dla gawiedzi. A tresura zwierząt to skandal.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Odp.: Cyrk

20 lipca o godz 18tej na Pułankach będzie przedstawienie . Ostrowiec już oklejony tylko ciekawe po ile bilety wstępu?

Gość_ciekawa
      Zgłoś
      Odpowiedz

Mam nadzieję, że tylko jeden dzień;/ znów nie będzie gdzie zaparkować po powrocie z pracy;/

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nom, przyjeżdżam ja sobie pod blok i co? Brak miejsc :)

Gość_cyrk2
          Zgłoś
          Odpowiedz

Pod blokiem to czasem i bez cyrku miejsc nie ma;/. Ale jak cyrk jest, to nie ma pod okolicznymi blokami, cerfurem, majorem, koło garaży, nawet uliczka przy działkach zastawiona. A człowiek jeździ jak głupi przez 20 minut po osiedlu i miejsca szuka.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -