Hej mam cukrzycę typu 2 ważyłem 120 kilo .przed diagnoza nie bylo ograniczeń tylko było nie zdrowe jedzenie alkohol i inne tam niezdrowe używki.dziś mija 7 miesiąc kiedy dowiedziałem się że mam cukrzycę.diagnoza cukrzyca leki dieta leki dieta -zmień swoje życie!!!!! Zmieniłem !!!!bo mam wspaniałą żonę,wspaniałe córki, wspaniałe życie.mam dla kogo żyć!!!!! dziś moja dieta opiera się w większości na warzywach.dziś wazę 98 kilo czuję sie dużo lepiej!cukrzyca=wyrok gó.no prawda dla mnie zbawienie pozbyłem się uzależnień, trzymam dietę nie muszę brać leków!!!
Dobre masz postanowienie żeby być na diecie. Ja tak nie mogę utrzymać tej diety.
p. dr to wspaniały człowiek, zawsze pogada z chorym. Naprawdę super.
Moja tesciowa pije wywar z kory drzewa rosnacego m.in. w Brazylii o nazwie Pau D'arco. Polecila jej ten wywar lekarka specializujaca sie w leczeniu naturalnymi sposobami. Tesciowa chorowala na raka i zaczela ten wywar pic aby zapobiec nawrotom. Pije ten wywar od roku i przy okazji trzyma pod kontrola poziom cukru (to pomaga rowniez na cukrzyce). Cukier ma w normie chociaz nie bierze lekow a miala zdiagnozowana cukrzyce.
https://www.doz.pl/czytelnia/a1067-Pau_d8217Arco_8211_skarb_Inkow
Pewnie w sklepie ze zdrowa zywnoscia. Nazywa sie to rowniez kora lapacho. Powodzenia.