Ja ci proponuję dr Strzelbicką diabetolog przyjmuje w Krasnalu na Waryńskiego,bardzo dobrze ustawiła mi cukry,dużo czasu poświęca,jest ok.
na NFZ przyjmuje dr Strzelbicka? Ale już chodzę do dr Bień to tak będę skakać.
jak po świętach moi drodzy diabetycy?
Ja ok nie zjadlam ani jednego kawalka ciasta ;) cukier po posilkach ok 100, zero % - jestem dumna z siebie
Polecam Panią Ewelina Kędziora młoda i niezła teraz jestem u pani Mazanek ale proponuję zmienić a taki cukier jak pani ma to nie tragedia dieta i tyle powrót to 5 posiłków dziennie w odpowiednich porcjach mniej przysmaków
Polecam Panią Ewelina Kędziora młoda i niezła teraz jestem u pani Mazanek ale proponuję zmienić a taki cukier jak pani ma to nie tragedia dieta i tyle powrót to 5 posiłków dziennie w odpowiednich porcjach mniej przysmaków
W kielcsch prywatnie. W google jest nr i adres
A glukometry dają w przychodniach? Mam 150 zwykle a lekarz powiedział, że niekonieczny, córka ma 13lat i poziom cukru prawie 120 a chuda bardzo i nie je słodyczy.
do kogo się zapisałaś? miałem cukier w normie ale
chorowałem i nie wiem czy po lekach czy antybiotykach cukier poszedł w górę Cy mogło tak być?
aby ustalić cukier nie wystarczy jeden czy dwa pomiary.Testy trzeba przeprowadzić co najmniej 4-5 razy w jednym dniu przez kilka kolejnych dni.Poziom cukru zależy od wielu czynników,jeśli cukier utrzymuje sie na poziomie poza normą czyli ok110-130 to wtedy należy udać sie do lekarza diabetologa i ustalić z nim sposób leczenia.