a powroty o której?
hej Gosia,czy mogłabyś podać maila to byśmy porozmawiały o dojazdach,bo ja też bym była chętna:) pozdrawiam
opisz sie trochę
Ostrowiec- Sypialnia Starachowic
Dziękujemy Prezydencie!
Żeby tylko Ostrowiec nie podzielił losu Opatowa.
Ja dojeżdżam do Starachowic od od poniedziałku do piątku, wyjeżdżam z Ostrowca o 5.40 i wyjeżdżam ze Starachowic o 14.30.
Dokładnie, z jednej strony to dobrze, że ludzie sobie radzą i znajdują pracę poza miastem. Z drugiej to kilka lat temu byłoby nie do przyjęcia, migracja ludzi z Ostrowca do Starachowic. Przykro. Ja pracuje w Starachowicach i wydaje kupe kasy na dojazdy. Panie Prezydencie może jakieś odliczenie od podatku chociaż za te dojazdy? Mieszkam w Ostr, tu za wszystko płacę, robie zakupy i odprowadzam swój podatek....
Witam:) ja jeżdżę od poniedziałku do piątku do Starachowic o godz 6.25. Wracam około godz. 14. Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana dojazdami ze mną to bardzo chętnie podam maila. Pozdrawiam
taka sytuacja:) jest nas troje zwariowanych ludzi (2 dziewczyny jeden facet)...wyjeżdżamy 7.15 o ile ktoś nie zaśpi, komuś nie zdechnie samochód, komuś dziecko nie narobi boruty w żłobku że nie chce zostać :)Wracamy o 16.20(wiadomo, trzeba się ze starachowic pozabierać)
3 punktualnych odpowiedzialnych kierowców nie będących na etapie zielonej kończyny z ostrowca zaprasza...szukamy 4 czwartego/tej pasażerokierowcy.
Jazda z nami zapewnia rozrywkę i możliwość wylania z siebie frustracji starachowicko zawodowych:)
505896872