Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Odp.: Co zrobić z rodzicami, którzy wysyłają dziecko w 3 kl. podst. na kolonię do domków w lesie bez WC?

To dobrze, ale nadal nie rozumiesz.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Co zrobić z rodzicami, którzy wysyłają dziecko w 3 kl. podst. na kolonię do domków w lesie bez WC?

mamusiu,tatusiu,siusiu mi sie chce!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • Odp.: Co zrobić z rodzicami, którzy wysyłają dziecko w 3 kl. podst. na kolonię do domków w lesie bez WC?

Mamusia nie może zrozumieć, że życie pisze swoje scenariusze i może się zdarzyć, że jej zabraknie albo kasy i wtedy zawali się dzieciakowi na głowę rzeczywisty świat gdzie będzie się czuł jak we mgle.Dziecko trzeba wychowywać i przygotowywać też na trudne sytuację, żeby potem w trudnych życiowych sytuacjach nie sięgało po dopalacze czy narkotyki. Rodzice to ludzie i nie są wieczni, a pieniądze mają to do siebie, że łatwiej się je wydaje niż zarabia.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Nie wydaje mi się żeby wyznacznikiem tego czy ja dobrze wychowuje syna czy nie było wysyłanie go na jakieś obozy dla dzikusow !

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

idac z dzieckiem na spacer zabierasz nocnik czy tez zakladasz mu pieluszke a moze biegniesz do domu do WC ? w koncu pod drzewem sie zalatwiac to jak dzikus

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Odp.: Co zrobić z rodzicami, którzy wysyłają dziecko w 3 kl. podst. na kolonię do domków w lesie bez WC?

Co ma dobre wychowanie do obozu dla dzikusów???? Ja też byłam dzikusem jeżdżącym na obozy od 8 r. ż. Było f a n t a s t y c z n i e!!!! Nikt mi nie zabierze wspomnień, znajomości, które trwają do dziś (30 lat). Ja mam co pamiętać, za czym tęsknić, a twój syn paniusiu będzie pamiętał tylko tapety z monitora. Smutne dzieciństwo zapewniłaś własnemu dziecku. Nie wiem, kogo bardziej mi szkoda. Czy ciebie,czy twojego dziecka...

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Z tymi rodzicami co wysyłają dziecko na obóz, to nic nie trzeba robic.

To tym co nie posyłają, chyba trzeba odciąć pępowinę, bo nadopiekuńczość trzeba leczyć.

Wybór jak wychowywać swoje dziecko należy do każdego z rodziców.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Czy Twoje dziecko jest niepełnosprawne np. nie widzi, nie słyszy etc i wymaga szczególnej opieki, cz Ty chcesz zrobić ze swojego dziecka kalekę?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -