Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Odp.: Co z tymi mieszkaniami w Ostrowcu? Kupiłem za 62 tys., wyremontowałem, nie mogę sprzedać za 60 tys.

Ogrody to nie ma bloków z drugiej połowy lat 80. chyba tylko 10 koło bazarku a tak to 80-2.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Co z tymi mieszkaniami w Ostrowcu? Kupiłem za 62 tys., wyremontowałem, nie mogę sprzedać za 60 tys.

Do 15.04.Powiadasz że na Kilinskiego za darmo byś nie chciała?Oj chciałabyś ,na pewno byś chciała.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Co z tymi mieszkaniami w Ostrowcu? Kupiłem za 62 tys., wyremontowałem, nie mogę sprzedać za 60 tys.

No,jakbym spadła z wieżowca to chciałabym,chciała... Mam ładne mieszkanie w nowym bloku a starych ruder nawet nie ogladałam. Na szczęscie stać mnie na normalne mieszkanie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

kto ci kredyc spłaca?? mamusia?? jak sie mieszka zamkniętym w klatce??getto

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 50

Odp.: Co z tymi mieszkaniami w Ostrowcu? Kupiłem za 62 tys., wyremontowałem, nie mogę sprzedać za 60 tys.

prawdA LUDZIE JEST TAKA I UŚWIADOMCIE JĄ SOBIE KAŻDY CHCE MIESZKAĆ NA STAWKACH ALBO ROSOCHACH A TYCH KTÓRYCH NIE STAĆ TO MÓWIĄ ŻE OGRODY CZY SŁONKO ŻAŁOŚC

Gość_HIHI
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja wolałabym rzeczywiście te stawki czy rosochy niż słonko, ale na słonku najdroższe, śmieszne to ale tak jest. Kupiłam w najnowszych blokach choć rosochy są przyzwoite.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

A jaka to różnica w cenie za metr kw.? 5zł? Wszystko jest z wielkiej płyty. Każdy chce mieszkać na rosochach??? Żart roku.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 53

Na "Focha" powinni wysiedlać wszystkie kaprysne panienki - nazwa adekwatna do stanu umysłu niejednej.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

Dokładnie, chociaż są dwa przełomy w budownictwie na ogrodach. Najprościej jest szukać mieszkania bez termy, z wieżowcami jest i będzie problem ponieważ praktycznie wszystkie były budowane w latach 60-80 a na jednej ręki można policzyć te które zostały zaprojektowane już wg. innych kryteriów. Z tej ręki na wyróżnienie można napisać dwa wieżowce na os. Pułanki.

Jeżeli ktoś szuka mieszkania w bloku to polecam os. Patronackie ( 3 piętrowe bloki )

Nie odważył bym kupić mieszkania które było wbudowane z płyt 50 lat temu, jeżeli już to tylko te po 90tym tak jak pisałem - patronackie, rosochy ( brązowe )

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 56

tak z "wierzowcami" jest problem

Gość_IS
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47

a po co tu mieszkanie kupować?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

na stawkach jest czysciutko,panie sprzatajace tam bardzo dbaja o porzadek,bloki ladne odnowione,wszedzie blisko,duzo zieleni,jest przyjemnie i o to chodzi.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

W ub roku udało mi się sprzedać na rosochach.Intensywnie ogłaszałem pół roku oczywiście jadąc ceną w dół.Rachunek jest bardzo prosty:ludzi z miasta ubywa ,ubędzie jeszcze więcej a mieszkań jest dużo.Jeśli ktoś wierzy w cud gospodarczy i ożywienie miasta to jest pozytywnym optymistą.Mieszkania są tanie a będą jeszcze tańsze w naszym mieście.

Gość_oli
          Zgłoś
          Odpowiedz

mam kawalerkę do sprzedania na Stawkach,ciężko jest,każdy rezygnuje bo IV piętro,a piętro jak piętro każde ma swoje plusy i minusy.....

Gość_a-a-p
            Zgłoś
            Odpowiedz

ja kupiłbym 2 pokoje( 1 lub 2 piętro)do remontu za rozsądna jak na te czasy cenę , ale nic się nie trafia.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

uzbrój się w cierpliwość, ceny idą w dół prędko nie podniosą się w Ostrowcu z prozaicznej przyczyny. Zakup mieszkania w naszym mieście to niestety ale nie jest dochodowa inwestycja. Jest bardzo dużo pustostanów nawet wśród moich znajomych, chętnych na wynajem brak. Najgorzej sprzedać 4 lub 3 piętro bez windy-koszmar wręcz.

Gość_edi
                Zgłoś
                Odpowiedz
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -