Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Odp.: Co z tymi mieszkaniami w Ostrowcu? Kupiłem za 62 tys., wyremontowałem, nie mogę sprzedać za 60 tys.

Ja sprzedałem swoje za jakieś 2400 za m kw., musieliśmy sporo zejść z ceny bo 2 lata ogłaszaliśmy i nic. A mieszkanie do remontu. Do zamieszkania ale do remontu. Atrakcyjna okolica, cicho i spokojnie w okolicy, 2 piętro. Na szczęście udało się...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Odp.: Co z tymi mieszkaniami w Ostrowcu? Kupiłem za 62 tys., wyremontowałem, nie mogę sprzedać za 60 tys.

Rynek chłopcze . Wolny rynek.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Zależy gdzie, najlepszym wzięciem cieszą się mieszkania w blokach wybudowanych w latach 90tych ( rosochy, patronackie ) najgorszym wszystkie przed latami 80tymi. Wierzowce tutaj słabo wypadają bo ludzie nie chcą czekać aż im winda na 8 przyjedzie ale to tylko w tych starych. Najlepszym kompromisem są stawki i pułanki - ale te sobie cenią

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Co z tymi mieszkaniami w Ostrowcu? Kupiłem za 62 tys., wyremontowałem, nie mogę sprzedać za 60 tys.

a Osiedle Słoneczne??

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Co z tymi mieszkaniami w Ostrowcu? Kupiłem za 62 tys., wyremontowałem, nie mogę sprzedać za 60 tys.

słoneczne najlepsze bo centrum i dobra spoldzielnia

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

wole czekac na winde pare sekund, niz zasuwac z siatami na 3 czy 4 pietro :)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

od kiedy sloneczne to centrum? niby czego centrum.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

centrum miasta

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Osiedle słoneczne jest lepszym wyborem od polnej, chociaż to i tak lata 70te.

Na ogrodach są bloki postawione w drugiej połowie lat 80tych ale jest ich parę. Jeżeli chodzi o stan techniczny to najlepiej wypadają budynki w SM Krzemionki - ale czynsz jeden z wyższych.

Są jeszcze bloki na Kilińskiego budowane podobną metodą jak te na stawkach czy rosochach ale nie wszystkie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

W Drugiej połowie lat 80 ?:D Raczej 70siątych ;- ) Najnowszy blok to 15 na ogrodach w 80r podajże oddany

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Najwieksze wziecie maja mieszkania na ulicy Kilinskiego...mysle ze wlasnie lokalizacja ludziom odpowiada.Po dwóch tyg.od zgłoszenia moje mieszkanie zostalo sprzedane..no i zainteresowanie bylo b.duźe.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

niby za co kuplili jak wszedzie narzekaja ze kryzys

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

buhahaha kilinskiego :)))))))) sciema, ulica zakorkowana, brudna itd

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Pułanki,Słoneczne i Ogrody budowano w okresie używania ksylamitu.Zapytaj w każdej klatce na tych osiedlach ile osób z pierwotnych mieszkańców chorowało na nowotwór i może da ci to coś do myślenia.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

12.06. tak właśnie ale 11.59 o tym nie wie ..biedaczek (a?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Dlatego trzeba wołać papierek o usunięcie ksylamitu :) Ja np taki dostałam

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Najgorsza ulica i stare chałupiny. Ściemniasz. Szukałam mieszkania bardzo długo i poza nowymi blokami brałam pod uwagę jedynie Rosochy i Stawki, w życiu nie kup[iłabym nic z "centrum" bo jakie niby centrum takiej wioski? A na kilińskiego to nawet nie miło się przejść a co mówić o mieszkaniu. Za darmo bym nie chciała.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

ja bym brala albo slonko albo ogrody

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę