Co sie stalo przed blokiem na osiedlu stawki 21 ?? dlugo staly 2 radiowozy policyjne
powiesil sie mlody chlopak
Boże, znowu??? Dopiero co w tamtym tygodniu też była taka tragedia. Też młody człowiek...
Co to się dzieje, niektórzy oddaliby wszystko aby żyć, a inni sami odbierają sobie życie...
Ogromny żal, bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji...
powiesił się w domu w ktorym wczesniej to samo zrobilo 2 innych mezczyzn , jakies fatum , straszna tragedia , wyrazy wspólczucia dla calej rodziny .
Chyba o Karola chodzi.....
Też widziałem te radiowozy.
Ktoś coś wie więcej?
Który Karol, w jakim wieku?
Łukasz P. dlaczego nie chciał już zyć....????????????
Łukasz 27 lat
Dlaczego to zrobil... Dlaczego....
młody ,fajny chłopak,jaki powód trzeba mieć w tym wieku ,żeby się targnąć na życie?
Nie mogę w to uwierzyć... Nie on...
Nie rozumiem takich decyzji. Niektórzy chorują,młodo umierają a wszystko by oddali za życie,a tu zdrowy,młody chłopak i sam się zabija?Mógł wybrać chociaż jakiś inny sposób,i skoro sam chciał umrzeć,mógł dać szansę innym,którzy życia pragną (narządy do przeszczepu).Dramat i tragedia.
Dziś rano dotarła do nas smutna informacja...
W wieku 27 lat odszedł od nas Łukasz Polit.
Łukasz od lat chodził i jeździł na mecze KSZO,
miał za sobą wiele spotkań oraz wspomnień związanych z
pomarańczowo-czarnymi barwami. Od teraz będzie z nami
dopingował z "sektora niebo".
O miejscu i terminie pogrzebu poinformujemy wkrótce.
Wstrzymajcie się od wklejania w komentarzach "e-zniczy",
zamiast tego pomódlcie się za Łukasza. Info: KibiceKSZO.Com
Czy ktos wie dlaczego to zrobil ? :(
Zawsze jak zdarzy sie tragedia zadajemy sobie pytanie dlaczego? ale czy to teraz wazne dlaczego? teraz takie pytanie nie ma znaczenia w obliczu tragedii ktora sie wydarzyła.
Choc nie znałam tego chłopaka, to szczere wyrazy współczucia dla rodziny i choc małego ukojenia w bólu, a dla niego NIECH SPOCZYWA W SPOKOJU.