Było super,widziałam bo mieszkam w pobliżu,dyrektorka szkoły umie zadbać o szkołę,dzieci,nauczycieli,to bardzo operatywna i miła osoba ,pokaz był super zorganizowany ,żeby inne szkoły poszły za przykładem pani dyrektor i nauczycieli. To bardzo dobra szkoła.
Gratulacje dla dyrekcji i nauczycieli z PSP 7 za zorganizowanie SUPER imprezy ! Osiedle Pułanki wreszcie ożyło, każdy mieszkaniec od 3-latka, aż po 103-latka znalazł coś dla siebie i miło spędził czas. Pogoda dopisała, humory też, atrakcji nie brakowałao. Czekam na następny piknik.
Ta szkoła ogólnie słynie ze wspaniałej atmosfery w szkole zarówno w stosunku do nauczycieli, pracowników ,dzieci jak i rodziców.Tam jest super menadżer, który wie jak rozmawiać z ludżmi ,pracownikami a nie zastraszać i poniżać.
Szkoła jak zawsze staneła na wysokości zadania, rodziny dopisały i chętnie brały udział w zawodach. Szkoda, że główny sponsor nie zaszczycił nas obecnością i osobiście nie wręczył pucharów. Zobaczyłby, że szkoła jest ośrodkiem integrujcym lokalną społeczność. Dobrze, że Rada Osiedla nie zawiodła.
Było super,musimy poprosić nasze panie aby zrobiły taki piknik przynajmniej 2 razy w roku.
Brawo rowniez dla Rady Osiedla...
Jak dyrektor dobrze rządzi ,współpracuje z pracownikami, rodzicami,szanuje ich, to i szkoła dobrze funkcjonuje i nauczycielom się chce pracować.
wazeliniarstwo czuc z daleka hahahahaha dorosli ludzie hmmmm
W tym mieście jeśli coś komuś wyjdzie dobrze to zawsze znajdą się złośliwi i szukają dziury w całym.Wazeliniarstwo?Nie, bo to prawda,dzieci świetnie się bawiły,a o to właśnie chyba wszystkim chodzi,pozdrawiam wszystkich zazdrośników.
„Piknik z Siódemką” w Ostrowcu na szóstkę
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20150529%2FPOWIAT0107%2F150528580
Byc moze dlatego wyszlo tak fajnie ze nowa rada osiedla byla wspolorganizatorem o czym malo kto wie i tu wspomina.
To tylko pogratulować takiej rady osiedla,nie wszędzie są tacy
W końcu mamy Radę Osiedla młodą ciałem i duchem, otwartą na dyskusję z mieszkańcami, nie tylko na zebraniach. Wiemy kim Ci ludzie są, bo nie stali się "figurantami", jak ich poprzednicy przez lata. Właśnie na Ich przykładzie warto pamiętać,że stawiać należy na młodych ludzi. Ci, zasiedzeni na stanowiskach od lat, działają z automatu, wg. jednolitych regułek,mając w głowach epokę PRL-u.
Jak tak dalej będzie, to w przyszłości obecna RO, ma mój głos!