Kiedys dość dużo pisałem w" Salon24" Kontakt24"zakładałem komentarze ,odpisywałem na posty ale nigdzie nie spotkałem się z taką cenzurą ,pisząc o publicznych osobach ,radnych,politykach ,tematach syjonistycznych -po prostu właściciele forum muszą ograniczyć wpływ forumowiczów na blokowanie postów komentarzy.Przy dzisiejszej działalności forum mam wrażenie manipulacji opinią publiczną.Tu nie ma wymiany ,myśli interpretacji faktów :tu panuje zasada dokopania innym forumowiczom. Jeśli wszyscy tak postępują ,to nie dziwię się pretensjom do właściciela forum.
"tu panuje zasada dokopania innym forumowiczom" i tu trafiłeś moim zdaniem w sedno sprawy nie wiem jak jest teraz ale wcześniej były grupy userów którzy specjalnie kasowali konkretne osoby a czasami nawet to co sami napisali,byłem tego świadkiem na czacie.
Już jeden z logujących "zmstr" obrońca sam nie wie czego,w moim wątku "Czy prezydent Ostrowca ma następny sposób na powiększenie budżetu? (Wycięto 3 ha lasu na Bielinach) udaje przemądrzałka .....
Panie zms.. myśl pan gdzie była muszla koncertowa na Bielinach w lesie,to,że można pomylić się nazwy ulicy jest inną sprawą.Ale fakty są takie że wycięto ponad 4ha lasu.
Czyżby niezalogowani na nowo mieli możliwość skorzystać z pisania postów na forum? Hurra - martwiliście się, że ono umrze, ale tylko patrzeć jak posypie się ploteczkami i trudnymi pytaniami :D
Peace and Love <3
Admin zrobił sobie przerwę świąteczną. Nie chciało mu się weryfikować postów.
Wykluczony - kiedyś nawet zastanawiałem się czego dużo osób na tym forum Cię nie lubi i się czepia Twoich postów. Dzięki temu, co napisałeś, już wiem. Twoje chamskie wypowiedzi po prostu obrażają. Zapytałem gdzie jest las pomiędzy dwiema ulicami, które nie mają nic wspólnego ze sobą. Nie mam 70 lat, nie mam 50 lat, więc nie wiedziałem, że była tam muszla, więc PYTAŁEM z ciekawości. A Ty mi obrabiasz pewną część ciała w innym (tym) wątku, dorabiasz jakąś łatkę obrońcy nie wiadomo czego, obrażasz jakimiś "przemądrzałkami". Twoja arogancja powala i widzę, że grzeczne zapytania i ciekawość od razu traktujesz jako atak i musisz wylewać na takie osoby swoje żale. Szkoda, że hipokryzji już u siebie nie dostrzegasz i pomylenie ulic nazywasz inną sprawą, a niewiedzę o jakiejś muszli sprzed pół wieku wyciągasz do rangi wagi państwowej. Takim zachowaniem nie znajdziesz poparcia. Ba, wcześniej czytałem Twoje posty z ciekawością, teraz już wiem, że te wszystkie sensacje, to urojenia jak w przypadku czepialstwa się mojej osoby
zmstr: jednak swoim pisaniem osiągnąłem cel,a zadanie jakie sobie wyznaczyłem ,to tworzenie "Społeczeństwo Obywatelskiego" to ,że piszę językiem skrajności ,bo uważam że takie pisanie daje poczucie do działania,dla mnie mało istotna jest Twoja złość na moją osobę, ale to że być może mój wątek jest nieprawdziwy zmusza Cię do udowadniania,przyjazdu,obejrzenia co nasze władze robią z własnością gminną traktują ją jako swoją prywatę. Jeśli Cię moje pisanie obraziło-to przepraszam. Masz już cel do działania jak .......wykluczonemu.!!!
Ja o Twojej osobie Mirku 24 vel Kazku piszę prawdę a to ,ze Ci ona nie odpowiada jest Twoją interpretacją .Twoje czyny w przeszłości pochodzą pod "Zbrodnię" Tyle na temat panie manipulatorze.
A las Bieliny Sienkiewicza -wiesz gdzie są.