Co sądzicie o sklepie i obsłudze w sklepie 1001 drobiazgów?
Sklep oraz obsługa najlepsze na świecie! A co sądzicie o klientach 1001 drobiazgów?
Według mnie sklep jest bardzo ciasny trzeba uważać by nic nie zrzucić. Obsluga mila, pomocna.
..sklep bardzo zawalony ..ciężko przejść normalnie i się skupić nad czymś ...przytłacza ilość towaru ...ciasnota ...no i ceny oderwane często od rzeczywistości ..
...dla obsługi jestem zawsze pełna podziwu że odnajdują się w tym "czymś" bo ja mam problem z jednorazowym przejście przez sklep ...
Dobrze, że jest dużo towaru, bo jest sklep dobrze zaopatrzony. Wystarczy zapytać obsługę jak się chce coś znaleźć i pani zawsze pomoże, zaprowadzi w miejsce, gdzie dany produkt leży.
Owszem sklep zabałaganiony wszystkim i na pewno ma więcej niż 1001 drobiazgów ale wszyscy lubimy tam chodzić bo jest w czym wybrać jeśli lubimy różne bibeloty itp.A co do obsługi to- naprawdę miłe i pomocne panie i nawet jeden pan.Szacunek dla szefowej że w czasach wszechobecnego "zatrudniania na chwilę" personel od lat jest ten sam ,czyli sprawdzeni i pewni pracownicy.Gratulacje dla załogi za wytrzymałość z czasem "szalonymi" klientami.
Dokładnie bardzo ciasno,obsługa bardzo miła.
Zawalony owszem ale ten sklep to najlepsze co może być w Ostrowcu odkąd pamiętam to byl a mam już lat 40. Obsluga pomocna, mila wybór w sklepie duży a ceny dlaczego z kosmosu ?? Moim zdaniem przystępne kupisz i tańsze i droższe.
Podaj nazwe tego "innego" sklepu chętnie porównam. Chodzę do róznych sklepów i robie tam zakupy ale w 1001 też chętnie dokonuje zakupów i zdarza sie że niektóre rzeczy kupie taniej więc.....
Sklep Ok.obsługa b.miła i pomocna...
jjedyny mankament, to brak możliwości zaparkowania, przeważnie parking jest "zapchany", ale sklep i obsługa zasługuje na 1001 punktów.
Jeden z najlepiej zaopatrzonych a zarazem zagraconych sklepów. Ciasno w sklepie i przed sklepem. Jednak oczywiście jestem na TAK. Prezenty i zakupy do domu robię w tym sklepie zawsze.