czy nikt nie brał ostatnio tam wesela??:)
byłam na weselu niedawno i bylo super jedzenie pyszne nie zje sie wszystkich dan. Stoly piękne, obsluga swietna wymieniają jak stonki talerzyki wszystko czyściutkie. Wiec niewiem skod u ludzi ze male porcje ,ale prucz dan gorących jest wszystko na stole.Bylo superrrrrrrrrrrrr
BARDZO SMACZNE jedzonko które jadłam tam nie raz Polecam!!!!!
Byłam kilka razy. Jedzenie super, przede wszystkim świeże i smaczne.
Nie robiłem tam imprezy ale byłem i jadłem było pyszne i świeże , a obsługa miła i Sympatyczna
OPINIA - Dobra
DOBRE miejsce na spotkania często widywałem tam Agnieszke . P.
Niedawno byliśmy z rodziną na obiedzie. Jedzenie pyszne, świeże - wszystkim smakowało, deser wyśmienity - dzieci były zachwycone, obsługa miła, naprawdę nie można nic zarzucić, pozdrawiamy Pana z obsługi.
W sierpniu 2016 roku organizowaliśmy nasze wesele w Panoramie. To był trafny wybór ;) Przepyszne i świeże jedzenie. Goście chwalili również eleganckie i czyste pokoje a także całą otoczkę wokół hotelu. Mieliśmy super pogodę w obydwa dni więc zarówno na weselu jak i na poprawinach korzystaliśmy z pięknego ogrodu :) Sala klimatyzowana, elegancka - bardzo ładnie prezentuje się po remoncie. Byliśmy również bardzo zadowoleni z obsługi - kelnerzy dają radę. Szczerze polecam! :)