Ja w czerwcu mialam tam wesele i było super, faktycznie porcje są małe, ale okazało się , że wystarczajace, obsługa na wysokim poziomie. Obsługiwało nas 3 młodych chłopaków i ze wszystkim sobie poradzili. Właściciele bardzo przyjemni, nie robili żadnych problemów nawet jak na dwa dni przed weselem przypomnialam sobie, ze kumpela jest wegetarianką i musialam zmieniać zamówienie dla niej. Nie czułam żadnycj zapachów z kuchni, jeden feler to elektryczność, przy klimie czsami chwilowo siada faza, więc zespól niech sie wyposaży ups. Sala była ślicznie ubrana, ciekawy pomysł z oddzieleniem orkiestry, parkietu i części jadalnej.
My jsteśmy zadowoleni, nasi goscie też (wybraliśmy ten lokal ze względu na hotel dla gości), nastepnego dnia mieliśmy śniadanie i pożegnalny obiad...
Dodam jeszcze, ze to jedyny lokal z hotelem w okolicy, który chciał z nami rozmawiać o weselu ponizej 100 osób.
podrawiam
Ogólnie nam się nie podobało, byliśmy na weselu jak i w restauracji i poniżej normy. Jeden z najgorszych lokali w ostrowcu.
A co do właścicieli się nie wypowiadam bo szkoda słow. Nie wiem czy są wykształceni czy nie ale zachowują się jakby podstawówki im zabrakło. Takie moje obiektywne zdanie. Niestety niekomu nie mogę polecić.
PANORAME TO JA MAM ZA BLOKIEM HEHEHE ALE NIE W OSTROWCU
Dobrze Monisia mówi. A dlaczego taka nazwa tam jest?
przecież tam tylko pola i wygwizdów na wsi.
my mielismy tam wesele i porcje b. malutkie dla nas nie bylo tak jak bysmy chcieli.
Ja tam miałam i imprezę firmową, swoją prywatną oraz komunię syna, i jestem bardzo zadowolana. Wręcz powiem, że kiedyś podejmowaliśmy kontrahentów, chcieliśmy ich zabrać do reda lub pałacyku, teraz nie żałuję że po raz kolejny wybraliśmy panoramę. A co do właścicieli to przy okazji imprezy właściciel sam pilnował aby nikt z gości hotelowych nie dostał się na salę.
słuchajcie, jestem po imprezie w Panoramie i muszę bardzo pochwalić tam wszystko, jedzonko smakowite, obsługa milutka, bardzo jestem zadowolona
A jakie jest ciasto i czy robią paczki dla gości?
Ja również byłam niedawno na weselu w Panoramie i nie mam pojęcia skąd te złe opinie na temat jedzenia, bo było bardzo smaczne i porcje na normalnego człowieka. Co Wy byście chcieli??Kopiec ziemniaków i pół świni???
Dziękujemy za wspaniałe zorganizowanie imprezy firmowej .Jedzenie wyśmienite,obsługa wspaniała,miejsce urocze ,pełen profesjonalizm :-)
GORĄCO POLECAMY !!!
Mnie najbardziej drażnią wypowiedzi typu ,,było mało jedzenia, wyszedłem głodny z wesela''. Szczerze to jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło zjeść wszystkich 5 dań gorących na weselu, poza tym, goście mają jeszcze na weselu wiejski stół, ciasto, owoce więc chyba ciężko wyjść głodnym z wesela... Nie rozumiem takich wypowiedzi.
Czy ma ktoś może jakieś nowe spostrzeżenia na temat Restauracji Panorama? Jakieś opinie o weselach które się tam odbywają? Jedzeniu?
odradzam panorame znam kogoś kto tam pracował i niestety jest sama mrożonka i nie świeże
na weselach również? ma ktoś jakieś opinie? a jak z wielkością porcji? jak obsługa? czy ktoś brał w ostatnim czasie tam ślub lub był jako gość i może się podzielić informacjami?
jak to nie brał?:) chodzi mi o hotel Panorama z salą weselną?:)
no chyba że chodzi o różnice ślub a wesele:)
takie straszne to jedzenie tam? a macie jakiś sprawdzony lokal w okolicy na wesele?