Co sądzicie o Restauracji Hotel Panorama? Bo słyszałem dziwne opinie na temat różnych problemów z właścicielami Restauracji. Jak tam jest z obsługą jedzeniem itp? Robił ktoś z was tam imprezy?
Ostatnio byłem i zamówiłem sobie Karkówkę z Grilla i oczywiśćie potrawa wyszła wszystko ładnie pięknie lecz Była porozrywana jakby była jakimiś ścinkami w 3 częściach podana do tego tłusty talerz oraz filiżanka w którejchciałem napić się kawy lecz nie napiłem... Poprosiłem Kelnera i poinformowałem go że za potrawę nie zapłacę. Plus tylko taki że zrozumiał i Anulował zamówienie. z 2 miesiące temu również byłem z żoną w tej restauracji i najbardziej rozbawiło mnie że sałatki podają w misce przezroczystej w gorszych restauracjach podają lepiej i ładniej te sałatki ale to zapewne że nie szkoda pieniędzy na piękno wystroju oraz drogich naczyń :] Jednym słowem Panorama straciła już kolejnego klienta a nawet i dwóch i mogę wam powiedzieć że odradzam zachodzenia na tamtą stronę ostrowca bo możemy również się natknąć na Właściciela Restauracji który myśli że jest Pan i Władza jak i również Właścicielka chodzący Paw która pod dobrą minę kryje ukrytą prawde.. Możecie mi wierzyć albo nie chociaż studia psychologii się przydały;]
Znam bardzo dobrze wszystkie lokale w Ostrowcu i osobiście uważam,iż nie ma lepszego jedzenia i obsługi niż w Panoramie,nie mieszkam w Ostrowcu lecz prowadzę tam interesy,przynajmniej raz w tygodniu odwiedzam ten lokal.Nie mogę się zgodzić z wypowiedzią kolegi wyżej,gdyż miałem okazję spróbować karkówki i jest ona wyśmienita.Co do kawy,zawszę piję kawę Latte i jest ona przygotowana przez kelnera perfekcyjnie.
Pozdrawiam
Mnie się tam nie podoba:( Kiedyś sale na wesele oglądaliśmy ale paskudna była, na poziomie lat 90 tych chyba się zatrzymała
Totalna Porażka Duszno na Restauracji i zapachy z kuchni...
Popieram Panią wyżej... Ostatni raz tam byłem rozśmieszają mnie czasem tam wystroje na oknach hehe
fajna atmosfera
niezla na poziomie
jedź sobie i sprawdź w jakąś sobotę to ocenisz, moim zdaniem ok
Byłam na weselu - to było najgorsze wesele na jakim byłam, a byłam na kilkunastu w ostatnich latach. Duchota, jedzenie straszne, i malutko.
w panoramie zawsze było super jedzenie miałam tak swoje wesele choc to juz kawałek czasu temu, jest drogo to fakt ale podane na wysokim poziomie, i o to chodzi . a ze mało to bardzo dobrze przynajmniej zdrowo.......!jak to ludziom ciezko dogodzic.
byłam na weselu w sobotę w Panoramie, i wszystko było super, bez żadnych problemów, na czas , ja polecam
moim zdaniem panorama to lokal na bardzo wysokim poziomie.nie raz tam bylem i naprawde czulem sie jak w domu.perfekcyjna obsluga ktora potrafi nawiazac kontakt z klientem,zawsze usmiechnieta zawsze z usmiechem wita gosci a to rzadkosc w innych lokalach.znam bardzo dobrze juz ten lokal bo jestem ich gosciem od 7 lat.jedzenie pyszne..polecam z calego serca
miałam tam swoje wesele i nie polecam. Duuużo by opisywać!!!!!!!!!!!!
Dwa placki po węgiersku na wynos + surówka-56 zł.