Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                    • Odp.: Co sądzicie o radnych? Żadnej interpelacji? Nie ma żadnych problemów?

ja też bym chciała wiedzieć co to za ludzi dobrał sobie pan Górczyński do rządzenia naszym miastem! kto coś wie???

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Nie tylko chodzi już nawet o to, że mało kto zna swojego radnego (ze swojego okręgu). Chodzi przede wszystkim o to, że nie ma z nimi kontaktu. Jeśli radny ma mnie reprezentować to w jaki sposób skoro nie mam możliwości z nim się skontaktowania? Jak ma rozwiązywać moje bolączki i problemy (co każdy obiecywał podczas wyborów) skoro nie jestem wstanie mu tego przekazać? Są jasnowidzami czy ściemniaczami? Są naszymi reprezentantami czy tylko maszynkami do podnoszenia łapek podczas głosowań?

I kogo reprezentują? Siebie czy mnie jako wyborcę? Jeśli mnie to czas, aby radni ujawnili przynajmniej kontakt do siebie.

Gość_ciemniak12
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Odp.: Co sądzicie o radnych? Żadnej interpelacji? Nie ma żadnych problemów?

Moja droga będzie 5-tka za niecałe 4 lata tuż przed wyborami oczywiście w obietnicach.

Gość_kurde
          Zgłoś
          Odpowiedz

a może coś nasze gazety by się dowiedziały- wyśledziły coś o naszych wspaniałych radnych, a może jest jakiś zakaz publikacji o radnych, bo nigdzie nic o nich nie ma, żadnych notek biograficznych, ani drogi kariery.... ???

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

jacy są to już widać po pierwszych decyzjach. Podwyżki podatków, delegowanie prezydenta do rady podległej mu spółki itp.itd.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Chcieliście podwyżek to je macie.Najlepszy radny to Uba,będzie się mocno włączać do dyskusji o finansach i budżecie.Czy to prawda że ma tylko zawodowe wykształcenie.Pani Uba niech pani odpowie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Dlaczego nie protestowałaś kiedy Prezydentem RP został elektryk po zawodówce ? Dałaś mu szansę rządzić sobą i całym społeczeństwem.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Nie zawsze mądrość idzie wraz z tytułem. Na tzw. zachodzie normą jest, że np. profesor biologii nie wie gdzie leży np. Polska. 50% Amerykanów nie zna nazwy stolicy USA. A u nas? Proszę obejrzeć "Czy matura to bzdura". W jednym z odcinków na proste pytania nie potrafią odpowiedzieć studenci, a robi to bez mrugnięcia okiem uliczny kloszard. Tak więc tak jak nie szata zdobi człowieka, tak i nie papierek czyni człowieka mądrym.

Gość_ciemniak12
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Pan zawadzki bedzie bardzo dobrym radnym super facet

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

To chodzi o ich prace na nasza rzecz. A póki co to nam podnieśli podatki i dziwnie mianowali prezydenta do rady nadzorczej spółki miejskiej. Jak widać ich hasło wyborcze ze chodzi o ludzi było zwykłym chwytem wyborczym. Żal .

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Bo chodzi o ludzi!Tylko pytanie brzmi,czy chodzi o Swoich ludzi?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 56

bez wartości, startował z PO a po wyborach przeszedł do Górczyńskiego.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 59

Ale sie uśmiałem!!!

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

Ciemniaku12 i reszta tak myślących - nie idźcie tą drogą

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Drugą za to którą kroczą tacy jak ty można obejrzeć tu:

https://www.youtube.com/watch?v=6PnZHFaWce4

Gość_ciemniak12
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

mieszkańcy domagają się wiadomosci o radnych których sobie wybrali...?? hahaha to czym się sugerowali oddając właśnie na nich głosy??? a może ci co na nich nie głosowali chcą ich teraz poznać...??? czy będzie to im dane??? chyba ich dane są skrzętnie ukrywane... ale do czasu bo osoby publiczne ....

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

Słychać to doskonale w pewnej rozgłośni gdzie wypowiadający się z litanią wymienianych tytułów naukowych nie mają nic do powiedzenia

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -