radni miejscy pokarzcie że warto było na was głosować, zabrakło Dudy ale to nie powód aby składać broń. Panie Kaszuba ma pan pole do popisu!!!!!
Ten Waść co nie odszedł i wstydu nie oszczędzilł.Żenujące.
a mało to pan prezydent ma roboty spraw na głowie żeby mu jeszcze radni głowę zawracali jakimiś pierdołami... trochę zrozumienia...
Jestem zawiedziona!!!! w czasie wyborów rozmawiałam z kandydatem na radnego ze Stawek (oczywiście wygrał) o sprawie zwiększenia ilości autobusów linii 5 z Hubalczyków i dalej nic się nie zmieniło :( Ale byłam naiwna.
takich naiwnych jest chyba wielu haha
Jak rząd mówi że coś zrobi, to mówi ;).
Nowi radni muszą złapać tzw bakcyla o co w tym wszystkim chodzi,nikt nie urodził się geniuszem.Po pierwszej czy drugiej sesji nie można zbyt wiele od nowych osób wymagać.Jedna pani pisze ,że chce więcej autobusów linii 5.Proszę pani,to wymaga przeanalizowania i dyskusji czy pani żądanie ma rację bytu.Proszę zachować spokój,wszystko będzie w swoim czasie ,nie nerwowo.Są teraz święta i należy świętować a nie politykować.
Oby co niektórzy innego bakcyla nie złapali.
A tacy byli mądrzy przed wyborami, mieli lek na całe zło...., a teraz "muszą złapać tzw. bakcyla i przeanalizować czy żądania mają rację bytu"................
Dobre. Rady to nie złota rybka, żeby spełniał wszystkie życzenia. Podobnych próśb każdy z nich miał pewnie kilkadziesiąt. Naprawdę uważa Pani, że niecały miesiąc po wyborach wszystkie je da się spełnić?
najwidoczniej brak pojęcia..wszystkie żale w tydzień od ręki..
Prawie każdy miał sposób na uleczenie służby zdrowia i poprawę bezpieczeństwa w mieście. Czekam na doświetlenie ulic, a szczególnie przejść dla pieszych, czy tak trudno oświetlić oznakowane miejsca dla pieszych ?? W tych ciemnościach ludzie w szarych zimowych ubraniach wyłaniają się na przejściach niczym zjawy.
mówi się radny-bezradny-płytcy ludzie którzy boją się swego guru!
Wszyscy ostrowieccy radni - Wesołych świąt .
Kto zna swojego radnego?
a dlaczego zgodzili się na to, żeby Góral reprezentował samego siebie w radzie nadzorczej MEC? Przecież to patologia.
Oni podnoszą ręce tak jak im góral karze!Nie sprzeciwią się żadnej podwyżce.
haha dobre pytanie!!! ja nie znam, i nic o nim nie wiem. kiedy radni coś o swoich dokonanaich życiowych coś powiedzą- napiszą, czy trzeba będzie robić prywatne dochodzenia?
są osobami publicznymi, więc niech się przedstawią skoro nie zrobili tego w czasie kampanii... w większości wyskoczyli jak z worków, zupełnie nieznani, skąd tyle dostali głosów ???? ludzie znacie ich , głosowaliście na nich to łaskawie napiszcie coś o nich .!!Skoro są naszymi reprezentantami niech będzie nam wiadomo kim sąąąąąąąąąąąąą !!!!!!