no a radni powiatu nie mają ochoty uczestniczyć we wszystkich komisjach... no bo i po co się przemęczać, jak dwie to już dużo!!!! wystarczy przyjść na sesje , posiedzieć i ewentualnie zagłosować oczywiście przeciw, do tego nie trzeba być w komisji,,bo tam trzeba by było doczytać douczyć żeby dyskutować ... a kasa ta sama do kieszonki!!! to i tak że zapisali się do dwóch, ale radni to chyba powinni się zajmować całością spraw powiatu a nie tylko dwoma wycinkami... takich rzeczy to chyba jeszcze nie było???
Radni w powiecie powinni przed wyborami informować o tym że nie interesuje ich budżet !to napewno ludzie by na nich niegłosowali
ale radni "palą" się do pracy...hoho , ktoś już wcześniej pisał że ma to być maszynka do głosowania, nie muszą się znać a tym bardziej angażować, w myśl powiedzenia ... a co nam teraz zrobicie wyborcy...?
tylko radni PiS zgłosili juz kilka interpelacji i zapytan, reszta nie i nic....
klub PiS się rusza..i mysli..dlatego zagłosowali przeciwko podwyżkom, ale reszta Rady była za..witajcie w najdroższym miesce w województwie w roku 2015...
Jestem zawiedziona!!!! w czasie wyborów rozmawiałam z kandydatem na radnego ze Stawek (oczywiście wygrał) o sprawie zwiększenia ilości autobusów linii 5 z Hubalczyków i dalej nic się nie zmieniło :( Ale byłam naiwna.
radni miejscy pokarzcie że warto było na was głosować, zabrakło Dudy ale to nie powód aby składać broń. Panie Kaszuba ma pan pole do popisu!!!!!
A ilu kupionych haha
Jak wół pierdzi to obora słucha!
Prawie każdy miał sposób na uleczenie służby zdrowia i poprawę bezpieczeństwa w mieście. Czekam na doświetlenie ulic, a szczególnie przejść dla pieszych, czy tak trudno oświetlić oznakowane miejsca dla pieszych ?? W tych ciemnościach ludzie w szarych zimowych ubraniach wyłaniają się na przejściach niczym zjawy.
Który radny ma kontakt z mieszkańcami?
Dlaczego nie protestowałaś kiedy Prezydentem RP został elektryk po zawodówce ? Dałaś mu szansę rządzić sobą i całym społeczeństwem.
Nie zawsze mądrość idzie wraz z tytułem. Na tzw. zachodzie normą jest, że np. profesor biologii nie wie gdzie leży np. Polska. 50% Amerykanów nie zna nazwy stolicy USA. A u nas? Proszę obejrzeć "Czy matura to bzdura". W jednym z odcinków na proste pytania nie potrafią odpowiedzieć studenci, a robi to bez mrugnięcia okiem uliczny kloszard. Tak więc tak jak nie szata zdobi człowieka, tak i nie papierek czyni człowieka mądrym.
Pan zawadzki bedzie bardzo dobrym radnym super facet