Byłaby OK gdyby prowadził ją ktoś kto się na tym zna. Osobiście wolę KSZO.NET.PL
Ja z kolei polecam kszo1929.futbolowo.pl
Są tam statystyki piłkarzy, drużyn itp.
Nie bardzo wiem co tam polecać, bo w 90% znajdują się tam kradzione materiały. A z tego co mi wiadomo, to jest to w tym kraju karalne. Choć w sumie więksi przestępcy chodzą po tej ziemi bezkarnie. Takie są jednak fakty.
Dziwi mnie to, że osoba, która jest odpowiedzialna za prowadzenie strony oficjalnej - zatrudniona w firmie pana Łaty i w dodatku żyjąca w dość bliskich kontaktach z trenerem (nie potrafię tego opisać inaczej, by nie użyć imienia i nazwiska) - nie wykorzystuje tego, by na stronie sprzedać jak najwięcej ciekawych i przede wszystkich pochodzących z pierwszej ręki informacji.
Przecież wystarczy poprosić szefa, żeby skreślił kilka słów komentarza do sytuacji w klubie, np wyjaśniając przyczyny odejścia z klubu Mazepy. Wystarczy poprosić też trenera - każdorazowo po meczu, by opisał mecz w kilka zdaniach i do tego napisał kilka słów od siebie, oceniając postawę swojej drużyny (od czasu do czasu to się udaje, choć zwykle i tak jest zbyt krótkie).
Tak to tylko IV liga, ale też niemałe miasto i ośrodek ze sporymi tradycjami, a więc również wymaganiami. Nikt nie wymaga elaboratów, od długich relacji są gazety. Ale suchy wynik plus bramki i skład zespołu (w dodatku często pisane "ciurkiem", bez spacji) to stanowczo za mało.
Reasumując, jeśli dla osoby odpowiedzialnej za prowadzenie strony jest to ponad siły, to należałoby namówić kogoś do pomocy. Takich osób jest w naszym mieście sporo, bo i stron traktujących o KSZO przewinęło się przez internet co najmniej kilka - biorę pod uwagę wyłącznie te, które trzymają lub trzymały jakiś poziom.
A która to oficjalna, bo natknąlem się na dwie?
Oficjalna obecnie jest jedna. http://kszo1929ostrowiec.pl/ Ta jest obecnie oficjalna. Jak jest druga, podaj adres.
dajcie spokoj z tym kszo to juz legenda.
To Ty sobie odpuść :) My dajemy radę :).
kszo to powinno zastrzeć logo i otworzyć sklep firmowy a nie żeby prywatne osoby zarabiały na gadżetach...to dopiero nazywa się gospodarność nie dbać o swoje...
Jeżeli już się czepiamy to pisze się KSZO. Nie trzeba raczej tłumaczyć dlaczego.
Spoko, to idź zaproponuj prezesowi KSZO. Z pewnością Cię wysłucha :)
a kszo jeszcze istnieje ?
jakie KSZO ten bodzechow|!!!!
Ale jest parcie na sukces. Wszystkie tabele pokazują że Nida na prowadzeniu a na oficjalnej stronie klubu po 6 kolejkach wciąż lideruje KSZO. Idąc tym tropem to awans już mamy zapewniony.