na Rumuńską bandę pan da pan da
pół świni w sosie własnym. Pychas. ogotowaćź trzeba pół świni tak 2 godziny. potem dodać przyprawę włoską a potem upiec w piwie.mniam mniam
Łu mnie baba łapie koguta jo go w łeb i momy świzutki rosołek.A wy w miescie motaśmiedzoncego kurcoka
flaki ----mi się przewracają od tego typu wątków
Ja miałem dzisiaj swobodę w kuchni, więc sosik, piersi z indyka, i suróweczka z białej kiszonej kapusty.
Do tego robię marynatę i jutro mam ochotę na pieczony schabik.
laskę
Flegma z bitą śmietaną
laskę
A jak robisz i doprawiasz surówkę z czerwonej kapusty?bo mi czasami wychodzi zbyt gorzka.
a łumnie to bez przerwy tylko kurcoki chodzone.Już ni moge na nich patrzyc.
Dla mnie niedziele to taki sam dzień jak każdy inny i ugotowałam ogórkową:)
najlepso to je zupa z mysich psitek.
W niedziele w polskim domu musi być:rosół ,schabowy ziemniaki surówka,browar do popicia.Bez rosołu nie ma niedzieli