Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Co robić? Jestem kawalerem, zarabiam średnio 1500 - 1700 zł

Ilość postów: 16 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Co robić? Jestem kawalerem, zarabiam średnio 1500 - 1700 zł”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2

Odp.: Co robić? Jestem kawalerem, zarabiam średnio 1500 - 1700 zł

znajdz kobiete ktora tez pracuje dwie wyplaty zawsze lzej

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

To albo pracujesz na mniej niż cały etat, albo na zlecenie, albo Cię szef oszsukuje, bo min. brutto, to 1500 obecnie ;)

Gość_Gienek
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Jak będziesz miał żonę to ona już tak będzie gospodarować że starczy a jak nie to dorobi.

Laura
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Znajdź pracującą kobietę i będzie ok! i dobrze by było żeby zaradna była , niektóre kobiety potrafią tak gospodarować , że Ci jeszcze zostanie. Ale takich jest mało musisz dobrze szukać, może znajdziesz.My z mężem mamy razem 2500 miesięcznie , mieszkamy w swoim domu 200m i mamy córkę 12 lat. Starcza nam na wszystko , nie narzekamy.... Powodzenia i wszystkiego najlepszego, nie martw sie , jak poszukasz dobrze- znajdziesz taką na pewno.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Każdy tak żyje i nie narzeka. Nie wiem jak na jedną osobę może Ci brakować 1700zł. Sprawdź jeszcze raz swoje wydatki bo oszczędny chyba jednak nie jesteś. Gdy byłem sam, z takiej pensji odłożyłem przez rok całkiem sporą sumkę.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

No właśnie dokąd byłem kawalerem nie widziałem potrzeby aby wynajmować mieszkanie dla siebie. Wolałem te pieniążki odłożyć, później się przydały. Niestety, w naszym kraju zarobki są takie a nie inne i jak dla mnie to nie jest powód żeby nie zakładać rodziny. Tysiące ludzi tak żyje i jakoś sobie radzą. Najgorzej to snuć przed sobą czarne wizje. Trzeba myśleć pozytywnie, a wszystko się ułoży. Wesołych Świąt!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Gość 10:12.Jak wy wyzyjecie i utrzymacie dom za 2500zł?To jest niemożliwe,chyba ,że pomoc z każdej strony.Przeciez na samego psa trzeba wydac 200 zł m-c.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Zostaje Ci 1800 zł miesięcznie .Odlicz utrzymanie 2 samochodów-na bide 500 zł.Zostaje 1300 ,by utrzymać rodzine.Gratuluje ,że swoją wegetacje nazywasz życiem normalnym.Czego Ci moge życzyć ,to trwania dalej w takim marazmie i głebokiej modlitwy ,by Cie choroba nie dopadła,oraz by Twoje dziecko zostało dokarmiane w szkole.Zrozum ,że żyjesz poniżej minimum ,1300:3=466,6666666666,czyli 466 zł na osobe miesięcznie.nie wciskaj kitu z tą normalnością.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

13:46 to chyba w zimie wam strasznie zimno?skoro tylko ok 3 tys wydajesz na opał:)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Gościu 13:58 dla Ciebie może to wegetacja ale uwierz, nie każdy ,ma takie potrzeby jak Ty. Dla niektórych taka kwota w zupełności wystarcza i co ważne, są szczęśliwi, czego często nie można powiedzieć o ludziach, którzy mają dużo więcej. Wytłumaczysz dlaczego tak jest?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

jednemu starcza ziemniaki ze skwarkami a ty musisz zamawiac pizze,a kino nie jest potrzebne do egzystencji,widocznie tak musi byc,dzisiaj ciezkie czasy,z braku laku to i kit dobry

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Pewnie,po co kino ,literatura jakaś ,książki?Po co to wszystko?Nażreć się i żeby ciepło w zad było .Reszta sie nie liczy.Ale co w takim razie ma nas odróżnić od zwierząt?P.S.Nie ma dziwne ,że ,,biznesmeni,,ostrowieccy nie chcą ludziom więcej płacić,kiedy wielu z was wystarcza 2500 do ,,życia,,(czyt.wegetacji).

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Prawdą jest natomiast to, że z takiej pensji ludzie muszą się utrzymywać i robią to bo w Ostrowcu mało kto więcej płaci. Nie ma w tym nic dziwnego. Niech dwoje pracujących ludzi zarobi najniższą to ile będą mieli? Jak myślicie? Żyć trzeba i już. Dopóki ludzie sami coś z tym nie zrobią to nie ma co liczyć na to, że pracodawcy się zlitują i dadzą więcej. Im tak dobrze przecież.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

I przestań pieprzyć o tych wesołych świętach .

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Normalka że masz za mało,trza dokradać. KRAŚĆ, innaczej nie pożyjesz.Wszyscy kradną począwszy od rządu .Przeanalizuj który lub która z nich uczciwie się dorobił lub dorobiła.Naucz się sztuki kradzieży innej drogi dorobku w tym kraju brak ! Pamiętaj że oficjalnie nie możesz nazwać się złodziejem.Dobrze brzmi: biznesmen,polityk,edukator,stróż prawa.Jesteś młodym kawalerem ,na naukę nie za póżno !

Gość_dzięcioł
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

laske se zrób

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_h20
W tym wątku znajdują się 8 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -