Co powiecie o mgr Ewie Kieszkowskiej z PSP nr 5 jako wychowawczyni klas I-III?
Wysyłam właśnie dziecko do I klasy i nic nie wiem o tej Pan. Ciekawi mnie jaką jest nauczycielką itp..
Pani Ewa to wspaniały nauczyciel z bardzo dużym stażem. Jest moim zdaniem jednym z najlepszych nauczycieli i wiele osób 3 lata temu starało się by trafiła pociech własnie pod skrzydła pani Ewy. Prowadzi bardzo ciekawie zajęcia, organizuje wycieczki wraz z drugą panią mgr Joanną i jej klasą. Jeśli miałbym oddać ponownie dziecko pod czyjąś opieke dydaktyczna to tylko do tych dwóch pań.
Pani Ewa ,ooooo, to już pracuje z 40 dychy,uczyłą mnie ,ale to zamierzchłe czasy.
Była wychowawczynią moich 2 pociech jeszcze w PSP nr 6. Cudowny, wspaniały nauczyciel !!
Calym sercem polecam oddanie dziecka w rece pani Ewy.Moj syn(obecnie ma 34 lata,absolwent prawa UW)byl wychowankiem pani Ewy.Do tej pory bardzo milo wspomina nauke w klasach I-III i oczywiscie p.Ewe.P.Ewa jest wspanialym nauczycielem z rewelacyjnym podejsciem do dzieci.Prosze sie nie zastanawiac i smialo oddac dziecko w rece p.Ewy.
Z czystym sumieniem mogę polecić oddanie twojej pociech pod skrzydła Pani Ewy. Kobieta bardzo merytorycznie przygotowana, wymagająca od dzieci pracy i własnej inicjatywy . Jest obecnie wychowawcą mojej córki , proszę się nie zastanawiać i śmiało posłać dziecko .
nie rozumiem dlaczego admin zablokował post "zatroskanego nauczyciela" Odpowiedź trafiona w 10
na beznadziejny i głupi post została napisana inteligentna riposta niestety braki w inteligencji admina nie pozwoliły na zrozumieniu zarówno tekstu jak i podtekstu
no ale cóż tu wymagać od admina, ludzie o takim samym ilorazie inteligencji rządzą naszym miastem, województwem, krajem, itd.....
Uczy jeszcze pani Jolanta Cieślak?
Wszystkie są ok i nie rocie-kto lepszy,kto najlepszy-ludzie pracowałam z nimi 20 lat i nie widzę różnicy.To poniżej pasa!!!!!!!!!!I takich rzeczv nie pisze sie na forum!Trochę kultury nie zaszkodz!!!!!!!!!!
Pani Kieszkowska to doskonały nauczyciel i pedagog. uczyła moje dzieci. Dzieci ja uwielbiają!