Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Co powiecie o mgr Ewie Kieszkowskiej z PSP nr 5 jako wychowawczyni klas I-III?

Ilość postów: 10 | Odsłon: 1703 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Co powiecie o mgr Ewie Kieszkowskiej z PSP nr 5 jako wychowawczyni klas I-III?”.
  • Co powiecie o mgr Ewie Kieszkowskiej z PSP nr 5 jako wychowawczyni klas I-III?

Co powiecie o mgr Ewie Kieszkowskiej z PSP nr 5 jako wychowawczyni klas I-III?

Wysyłam właśnie dziecko do I klasy i nic nie wiem o tej Pan. Ciekawi mnie jaką jest nauczycielką itp..

Gość_Zatroskana mama
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Co powiecie o mgr Ewie Kieszkowskiej z PSP nr 5 jako wychowawczyni klas I-III?

Pani Ewa to wspaniały nauczyciel z bardzo dużym stażem. Jest moim zdaniem jednym z najlepszych nauczycieli i wiele osób 3 lata temu starało się by trafiła pociech własnie pod skrzydła pani Ewy. Prowadzi bardzo ciekawie zajęcia, organizuje wycieczki wraz z drugą panią mgr Joanną i jej klasą. Jeśli miałbym oddać ponownie dziecko pod czyjąś opieke dydaktyczna to tylko do tych dwóch pań.

Gość_Zadowolony rodzic
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Co powiecie o mgr Ewie Kieszkowskiej z PSP nr 5 jako wychowawczyni klas I-III?

Pani Ewa ,ooooo, to już pracuje z 40 dychy,uczyłą mnie ,ale to zamierzchłe czasy.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Była wychowawczynią moich 2 pociech jeszcze w PSP nr 6. Cudowny, wspaniały nauczyciel !!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Calym sercem polecam oddanie dziecka w rece pani Ewy.Moj syn(obecnie ma 34 lata,absolwent prawa UW)byl wychowankiem pani Ewy.Do tej pory bardzo milo wspomina nauke w klasach I-III i oczywiscie p.Ewe.P.Ewa jest wspanialym nauczycielem z rewelacyjnym podejsciem do dzieci.Prosze sie nie zastanawiac i smialo oddac dziecko w rece p.Ewy.

Gość_mamaB.
            Zgłoś
            Odpowiedz

Z czystym sumieniem mogę polecić oddanie twojej pociech pod skrzydła Pani Ewy. Kobieta bardzo merytorycznie przygotowana, wymagająca od dzieci pracy i własnej inicjatywy . Jest obecnie wychowawcą mojej córki , proszę się nie zastanawiać i śmiało posłać dziecko .

Gość_mamaM
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Odp.: Co powiecie o mgr Ewie Kieszkowskiej z PSP nr 5 jako wychowawczyni klas I-III?

nie rozumiem dlaczego admin zablokował post "zatroskanego nauczyciela" Odpowiedź trafiona w 10

na beznadziejny i głupi post została napisana inteligentna riposta niestety braki w inteligencji admina nie pozwoliły na zrozumieniu zarówno tekstu jak i podtekstu

no ale cóż tu wymagać od admina, ludzie o takim samym ilorazie inteligencji rządzą naszym miastem, województwem, krajem, itd.....

Gość_on
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Odp.: Co powiecie o mgr Ewie Kieszkowskiej z PSP nr 5 jako wychowawczyni klas I-III?

Uczy jeszcze pani Jolanta Cieślak?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Wszystkie są ok i nie rocie-kto lepszy,kto najlepszy-ludzie pracowałam z nimi 20 lat i nie widzę różnicy.To poniżej pasa!!!!!!!!!!I takich rzeczv nie pisze sie na forum!Trochę kultury nie zaszkodz!!!!!!!!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Pani Kieszkowska to doskonały nauczyciel i pedagog. uczyła moje dzieci. Dzieci ja uwielbiają!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -