W punkt, to jest trafiony ten, od którego żona z tym majątkiem odejdzie.
Majątki na niepracujace żony. To jest cud w ekonomii.
A weź ty zaniż cenę samochodu przy zakupie to US już puka. Te świnki przy korycie miliony od bezdomnych, niepracujących, mieszkania w Warszawie po cenie jak w Kunowie i nikt nie widzi problemu.
Jesteśmy najlepsi w kategorii INFLACJA
Dla tych słabiutkich z matmy polecam zerknięcie na paragony przy dowolnych zakupach
08:25-bardzo trafne spostrzeżenie, bo jeśli rośnie inflacja stopy procentowe powinny być wysokie, takie są prawa ekonomii!!! Tak jest w demokracji i tak było za PO!! I pisiory tego nie zakrzyczą!!!!! A co robi PiS? Okrada Polaków!!! Taka jest prawda i nikt tego nie zaklamie!!!! Wystarczy samodzielnie pomyśleć a nie powtarzać za propagandą jaka sączy się w TVPIS!!!!
Cóż Tobie dadzą wysokie stopy oprocentowania. Połowę tego zabierze,, Belka". Ja kiedyś miałem oprocentowania 0.015 zł. i potrącili mnie 1grosz.podatku. Ciesz się, że nie wprowadzili ujemnych stóp bo ze 100 zł. miałbyś 96 zł. A wogóle to potrafisz napisać na PiS pozytywnego? Jeśli nie tzn. że słuchasz TVN, gdybyś oglądał to widziałbyś pozytywne zmiany. Pozdrawiam. Szczęść Boże
Pozytywne zmiany dla wybrańców ludu pilnujących łaki czy stołeczków w dziwnych fundacjach lub spółkach skarbu państwa masz na myśli?
Zdartą płytą długo nie pograsz 08:25. Dużo więcej teraz zarabiam, mam też 500 na dwójkę dzieci, ceny mi nie straszne bo i tak stać mnie na dużo więcej niż za PO.
USA olało Polskę, to ta zaczyna się przymilać do Turcji haha. Cóż za krótkowzroczność polityki międzynarodowej naszych "miszczow"
Ilu ekonomistów w tym Ostrowcu! Pewnie małolaty albo na utrzymaniu rodziców.
Mają tyle brudu za uszami, że jakby je umyły, to by im odpadły.
W 2015r był gotowy projekt łącznie z pozwoleniem na budowę na przebudowę mostu w Sandomierzu. Wczoraj ogłoszono sukces, że most bedzie przebudowywany. Olbrzymie koszty powtórzenia wszystkich procedur.
Wiele zrobił a zrobi jeszcze więcej. Została podpisana umowa programowa z Kukizem i w sejmie jest już jego sztandarowy projekt - ustawa antykorupcyjna. Brawo. Opozycja niech się dalej bawi w piaskownicy.
Czymś się różnią od Harry Pottera finansów?