To tylko jeszcze bardziej potwierdza, że coś tutaj jest nie tak.
Wczoraj w Czeskim serwisie padło ciekawe zdanie. Dobrze ze Polska graniczy z Bałtykiem. Mają chociaż jednego sąsiada z którym nie wejdą w konflikt. .. Wiec PiS tez poprawił relacje z sąsiadami
W Ostrowcu tacy mądrzy forumowicze? Ciekawe.
I tu cię zaskocze nie z Ostrowca ,juz ociekasz jadem?
A ja myślałam, że jak PiSda to z Ostrowca.
Eurodeputowane sprzedawczyki z opozycji już chcieli zatrzymać prace kopalni Turów. Zgraja tchórzy działających przeciw własnemu krajowi.
10.41 Myślę że ty na pewno z Ostrowca ze swoim ilorazem inteligencji i zrozumieniem sarkazmu, i czytaniem ze zrozumieniem
10.41 O to potrafisz myśleć coś niesamowitego, ze swoimi ilorazem inteligencji, zrozumienia sarkazmu, czytania ze zrozumieniem mam duże wątpliwości. Tym bardziej ze nie potrafisz kilku znaków przepisać
Twój iloraz inteligencji to dopiero musi powalać 12:13. Widać, że jesteś zwykłym, zakompleksionym antypisowcem i nikim więcej. Nawet nie wiesz dlaczego taki jesteś. Po prostu kazali Ci nie lubić PIS to się dostosowujesz, bo taka moda wśród Twoich znajomych, już ja znam takich.
Nie lubię ani pisu ani po ani ciebie. Nie lubię całej tej politypolitycznej zbieraniem baranów. Nie muszę sluchać kogoś by nie lubieć pis ,mieszkając za granicą nie jestem od nich zależyny. Myślę że ty posiadasz mnóstwo kompleksów i tak uwielbiacie ten swój pis dzięki któremu możecie utrzymywać się z socialu.
Poprawa swoje błędy w komentarzu, analfabeto.
A potrafisz wskazać które polonisto z Ostrowca? Myślę źe największym błędem było to ze twój ojciec w porę nie wyciągnął
Już się nie rzucaj tak, potomku pitekantropa.
No tak za PiSdy stawia sie na naukę religii. Dobrze że ty nim nie jesteś. Od razu przedkoczyles ewolucję.
08:07 coś w tym jest, choćby przypominając słowa ojjca Jarka o swoich synach.
Według takich jak Ty 08:07 powinniśmy dać sobie wejść na głowę, pozamykać wszystko i kupować od innych dużo drożej. Na szczęście rządzi PIS i na takie coś nie pozwoli. Możesz sobie szczekać do woli ale tego nie zmienisz.
No no. PiS jest mistrzem w tworzeniu nierentownych inwestycji tylko jak to się ma do twojego "kupować od innych dużo drożej". Rachunków nie oglądasz przez ostatnie kilka lat? Przecież prąd, wodę mamy od swoich. I nawet ten nasz prąd jest jednym z droższych w Europie. Także wybór jest kupować od innych taniej lub od swoich drożej za cenę niezależności. Tylko dlaczego nie możemy kupować od swoich taniej niż od innych? Zostawię cie z tym problemem, może dojdziesz gdzie coś jest nie tak w tym zarządzaniu twojego ulubionego rządu.
Na szczęście dziś NIK zgłosił zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przeciwko nieskazitelnemu pisowni