Skąd wiem ? Od Ciebie. Z tego co piszesz jasno wynika to, że nie podoba Ci się, że większość ludzi chce na PIS głosować. Mylę się ? Mamy jednak demokrację więc głosujemy tak, jak nam się podoba.
Osobnik o ksywie Misiek, który nie potrafi policzyć do trzech, post 10:12 udaje znawce polityki.Taki ostrowiecki "politolog"
16.27.
Dobra złapałeś mnie.Przyznaję że umiem liczyć tylko do pięciu.
A teraz poluzuj majteczki ,wróć do tego wpisu i postaraj się zrozumieć co tam jest napisane.
A jeżeli nie rozumiesz co piszę to odpowiem tobie i twoim kolegom. Przedstawiam swój punkt widzenia i tylko swój w przeciwieństwie do was i do waszego przekazu dnia z tvpis.I nikogo nie obrażam w przeciwieństwie do was.
O jakim przekazie Ty piszesz ? To jest właśnie dowód na to, że nie umiesz przyjąć do wiadomości tego, że ktoś może mieć inne zdanie niż Ty. Nie lubisz PIS'u to Twój problem. Musisz pogodzić się jednak z tym, że nie każdy tak ma jak Ty Misiek.
Misiek@, obrażasz ludzką inteligencję. Jeśli piszesz, że „sądownictwo powoli przejmują”, to znaczy że dotychczas było ono „czyjeś”. Podszepnę Ci, że sądownictwo nie było i nie jest w posiadaniu żadnej partii. W zdecydowanej większości jest ono w „posiadaniu” spójni glajchszaltowanej nie wedle przynależności partyjnej, a zupełnie innego kryterium.
jeśli piszesz, że „sądownictwo powoli przejmują”, to znaczy że dotychczas było ono „czyjeś”.
Ty lepiej przestań robić ku.. z logiki. Niezłą teorię wymyśliłeś. Szkoda, że nieprawdziwą.
Wiem, wiem. Teoria spiskowa, a Neumann tylko chlapnął - w chwili słabości.
Miło, że zrozumiałeś swój błąd..
143 raz używasz na tym forum jego nazwiska. Miłość?
Minister sprawiedliwości ma trochę inna wiedzę prawnicza niż profesorowie prawa.
Ich nie obowiązuje wyroki, bo się z nimi nie zgadzają.
Będą sprawy prowadzone do momentu aż sędziowie osadza zgodnie z ich oczekiwaniami
Tak zreformują sądownictwo ze to minister będzie wydawał wyrok a sędzia będzie go odczytywał
POmysl co moglo zrobic po,psl,lewica?strach myslec
No jakoś mogło i nie zrobiło. Strach pomyśleć co chce zrobić Pis.
To samo, co wcześniej PO. Poobsadzał swoich towarzyszy i ich pociotków na świetnie płatnych stanowiskach. Niektórzy biedacy z PiS- u zajmują nawet kilka takich stanowisk naraz.
Kiedy będzie wprowadzony ten "Bon na mieszkanie"? :P
Będzie loteria dla zaszczepionych. Super! Wcześniej nie było loterii, a teraz będzie. Można? Można.