To będzie jak z dopłatami do prądu. Najpierw Sasin powiedział, że nie planują, później podnieśli i zapowiedzieli rekompensaty dla wszystkich, a później z tej grupy sukcesywnie wykluczali kolejne firmy i gospodarstwa. Teraz to już sam nie wiem. Ktoś dostaje jakąkolwiek rekompensatę na prąd? bo jak tak to jacyś nieliczni. Ktoś się łudzi, że tym razem będzie inaczej? Już dumnie zapowiedzieli, że wszyscy. Teraz już ta grupa jest mniejsza Ciekawe co wyjdzie w praktyce oprócz przekazania pieniędzy obywateli deweloperem.
Wolny rynek 10:55
Wolny rynek sterowany przez państwo :D
Dokładne zaprzeczenie wolnego rynku.
Większej bzdury wymyślić nie umiałeś 10:40 ?
Ja głosuję zawsze
Ja również Wiedźmo. Ostatnio głosowałem na PIS i w kolejnych wyborach to się nie zmieni. Lepszej alternatywy nie widzę póki co.
Nie ośmieszaj się Wiedźmo. PIS sukcesywnie realizuje swój program i będzie to robił dalej. Zrobili naprawdęsporo dla ludzi i dlatego wciąż mają najwyższe poparcie.
Kurde. Gdzie ja byłem wtedy, kiedy PIS dbał o ludzi. Mnie tylko ukradł więcej niż PO. Zatem jak dla mnie są większymi złodziejami niż PO.
Nie wierzę Ci 11:10. Co niby mógł Ci PIS ukraść ? Zadbali o znaczną część społeczeństwa. Nie zaprzeczaj temu bo się tylko ośmieszasz.
Nie wmawiaj mi nieprawdy. Za PO miałem mniej opłat i podatków, a mój stosunek zarobki/ceny był wyższy niż teraz, a więc PO kradło mi, ale mniej. Czego nie rozumiesz? a poza tym co mnie obchodzi, że mi nie wierzysz. Widocznie żyjemy w innych światach. Ciebie trzeba dotować, mi zabierać.
Weź pod uwagę ogół społeczeństwa, nie bądź egoistą!
Może ty weź pod uwagę, że nagradzać powinno się ludzi tworzących, a nie tych prowadzących pasożytniczy tryb życia.
Widocznie takich jak Ty było niewielu 14:53. Ja mam zupełnie odmienne doświadczenie i dopiero teraz zostaje mi więcej pieniędzy w portfelu niż kiedy rządziło PO. Większość ludzi ma podobnie i dlatego PIS cieszy się cały czas największym poparciem. Musisz się z tym pogodzić.
Nikt ci nie zabiera bo akurat podatek dochodowy jest teraz mniejszy 14:53. Nie żyjesz sam, weź to pod uwagę.
To ty się ośmieszasz broniąc tej władzy? Naprawdę nie widzisz co przemycają pod płaszczykiem "dbania o obywateli "? To znaczy tylko że jesteś ślepy na ich poczynania. Bo dają. Dają tylko po to żeby utrzymać władzę, nic wiecej , bo widzą ze jeden z drugim co dostał ochłap z pańskiego stołu . A władza się tuczy. Spójrz na takiego Bielana jak wyglądał kilka lat temu. Ledwie mu oczy widać.
A to dawanie odbije się czkawką. Nam wszystkum4, tobie też.
Ja nikogo nie bronię Wiedźmo. Po prostu stwierdzam fakt, że PIS wywiązuje się ze swoich obietnic wyborczych i tyle. Ja głosuję po to, żeby mnie było lepiej a nie po to by ktoś się dostał do koryta. Nie PIS to ktoś inny będzie rządził, tyle, że wtedy niekoniecznie będzie to z pożytkiem dla innych, bo dla tych co u władzy na pewno. Ślepa to jesteś raczej Ty, skoro nie widzisz, że za rządów PIS wielu ludziom poprawiło się życie, zwłaszcza rodzinom. To mało ? Opozycja poza chęcią dorwania się do koryta nie ma żadnego sensownego programu. To co wypisujesz jest nie tylko śmieszne ale i żałosne. Póki co czkawką odbiły mi się jedynie poprzednie rządy. Teraz jestem zadowolony, podobnie jak większość wyborców.
Spójrz na zadłużenie kraju i obecną inflację w Polsce, najwyższa w Unii. Nie daje Ci to nic do myślenia, zupełnie nic? Ja wiem jedno. Rząd nie ma swoich pieniędzy i żeby komuś dać to musi innemu zabrać.