MICHAŁKU kocham cie (pis kłamie)
Zwalczył Koronawirusa przed wyborami. Cały świat nam zazdrościł.
PIS ciągle robi dużo dla Polaków. Ostatnim jest projekt Nowy Ład.
Rośnie poparcie dla PIS, który dalej jest bezkonkurencyjny.
PiS rozbił bank Nowym Ładem i właściwie zapewnił sobie wyborcze zwycięstwo.
Ja nie rozumiem ludzi, którzy się cieszą z nowych podatków. To jest wręcz zadziwiające.
Jakich znowu nowych podatków 09:54 ? Nowe podatki to byłyby gdyby opozycji udało się dostać do koryta. Zgadzam się z przedmówcami, dzięki "Polskiemu ładowi" PIS zapewnił sobie kolejne zwycięstwo.
PiSowcy (i reszta lewactwa) nie wiedzą czym jest: https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Przerzucanie_podatku
W projekty i obiecywanie to oni potrafią.
Gdzie milion aut elektrycznych?
Co tam słychać na łące w Baranowie?
Gdzie ten milion tanich mieszkań?
Gdzie te tony bursztynu ze zdewastowanej przyrodniczo mierzei?
W zamian mamy państwo w ruinie, co było prognozą na lata ich rządów z brakiem przestrzegania konstytucji, zapaścią służby zdrowia i systemem emerytalnym na skraju zalamania, z najwyższą śmiertelnością i najniższym wskaźnikiem urodzeń od lat.
A jeśli , do czego mam nadzieję nie dojdzie, spełnią ten ivh nowy ład( swoją drogą nazwa zapozyczona od Hitlera) to Wenezuelo witaj.
A polskie drewniane domy?
A Polski jacht, który reklamować Polskę, reklamuje arabski linie lotnicze?
A Cpk? A inwestycje w elektrownie?
A inwestycje w nowe technologie jka to dumnie zapowiadano?
A gospodarka wodna i energetyczne, która leży i kwiczy jak Pisie przy korycie?
Gdzie te PKS i pociągi dla wszystkich?
Jedyne to widać to Podatki Inflacja Socjalizm
Potrafią też realizować obietnice.
A tak wygląda oferta programowa Budki:
https://wpolityce.pl/polityka/460561-borys-budka-udziela-wywiadu-tvn-w-krotkich-spodenkach
I co Wam daje takie przekomarzanie się? Będą wybory, idź jeden z drugim, zagłosuj, większość zadecyduje a nie kilku frajerów na forum udających polityków krajowych, nic nie znaczących nawet w lokalnym środowisku.
Otóż to 10:05. Ja na pewno zagłosuję znowu na PIS.
Wiadomo, że znowu wybory będą I znowu stado głupich wybierze władze dla tych mądrych. Tak to już jest. Trzeba z tym żyć I kombinować bez skrupułów, żeby te cwabiaki jak najmniej zabrali z naszej ciężkiej pracy. Może tym razem poprzez wewnętrze wojny nikt nie wykorzysta sytuacji i Polski nie najedzie
Nigdy nie głosowałem na bandy z okrągłego stołu.. domyśl się zatem.
Odpowiadam na pytanie - otóż PiS zafundował nam paragony z kosmicznymi kwotami.
"Ludzie lubią niskie podatki, dlatego co jakiś czas Pis wprowadza nowe niskie podatki". Współczuje ludziom remontującym i budującym domy teraz, bo ceny materiałów to ładnie poszybowały.
A będąc bezdzietnym nie kupi się mieszkania w normalnej cenie. Ale za to dadzą bombelkom, czyż nie?