Twój staey też tak mówił a jednak sie urodziłeś
Polacy są tak głupim narodem, że nadal będą głosować na PiS, wystarczy, że im coś obiecaa ksiadz przestraszy z ambony. Ciekaw jestem, jak ci wszyscy PiSowcy wraz Ostrowieckimi patriotami czują się teraz, gdy okazało się, że "patriotyczne show" w kościele robił proboszcz pedofil. A może oni się na to zgadzają? Nie ma co pisac co zrobił PiS bo do ciemnej masy to nie dociera.
13:23 umówisz się ze mną Michał ja mam na imię Paweł
Ale ty Paweł umawiasz się tylko z księżmi i zakamuflowanymi pisowcami. Tak mówią w naszej partii pis
Najważniejsze co zrobił PIS to jest to że odsunął od władzy hołotę z po i zsl. Tak trzymać.
PiS dał 500+ nawet jak w tej kadencji nic nie zrobią to i tak będą lepsi niż PO
Dał, tzn. najpierw mu zabrał, a później dał. Czyli ogólnie, biznes jak z cyganem.
https://www.wykop.pl/link/5750417 jest nadzieja na lepsze jutro ;)
Może jest sprawiedliwość na tym świecie
Z tym 500+ to jak z taką kobietą którą znałem, miała mieszkanie ale chciała pożyć. Mieszkanie sprzedała i poszła na wynajem. Przez kilkanaście miesięcy nawet była zadowolona a potem została z niczym, bez dachu nad głową i krzyczała, że jej się mieszkanie od państwa należy bo ona go nie ma :)
Tak samo będzie z 500+ kasa przesrana i nic po niej nie zostanie, poza wspomnieniami.