rozstanie z cudowna osoba :(
Jak cudowna, to walcz o nią!
Rok ciężki, nie ma co rozpamiętywać, oby wszystko sie skończyło z nowym.
no tak ....
tylko narzekać potraficie .....
jak mi ciężko jak strasznie jaka/jaki ja biedny bidulek ojjj joj....
przecież się tego czytać nie da!!!!
ludzie ogarnijcie się i zacznijcie działać a nie siedzieć przed kompem i marudzić jaka to z was bidulka !!
Masz racje gość-... tyle śmietników w mieście można poszperać , na grzyby chyba już za zimno i nie rosną , o na ryby teraz powinien żerować miętus , tylko nocny połów to nikt o kartę się nie przyczepi. Szczaw już nie rośnie a mirabelki obleciały dawno , może się za anioła przebrać lub anielice i chodzić z opłatkami tylko jeszcze żeby proboszcz dał na kredyt. No wymyślajcie coś ciekawego.
to po co czytasz ???? jak się nie da???
Przecież ten wątek od tego jest wiec dlaczego narzekasz ty? Dla odmiany specjalnie dla ciebie jest wątek co dobrego przytrafiło się wam w tym roku.
ja miałam cudowny rok :)
wakacje za granicą kupno mieszkania
dziecko zdrowe cudowny mąż
co chcieć więcej
Wszystko, co tylko było możliwe, niestety.....Myślę, że nowy rok będzie lepszy (oby)
Popieram gościa z godz.9:04
Masz rację, mało z siebie niektórzy dają, a oczekiwania z górnej półki... I najlepiej wykorzystać naiwniaka / w ich mniemaniu oczywiście/! Ale tak to jest w życiu, że mądrzy i pracowici osiągają sukcesy... No i dodam jeszcze, że mili, sympatyczni, weseli, uczynni. Mnie nie wszystko się udało, ale nie narzekam! Mam nadzieję, że w przyszłym roku spotka mnie coś WYJĄTKOWEGO.
Do czegoś wyjątkowego w Nowym Roku można też zaliczyć prawie srebrne bransoletki (dwie złączone razem),które niektórzy mogą otrzymać w prezencie.Odpowiednie służby szykują już takie prezenty dla wybrańców,Spokojnych Świąt.
Myślę , myślę,,hmmm , Po za drobnymi , złośliwościami życzliwych osób to ten rok był dla mnie bardzo dobry !