Co kupic mężowi na 30 urodziny? Kompletnie nie mam pomysłu, może ktoś coś podpowie?
To może spotkam się z twoim mężem kilka razy,poznam go troszkę,to napiszę ci co mu kupić na urodziny.
Chyba najlepiej powinnaś wiedzieć, co mąż lubi, czym się interesuje, czy ma jakieś hobby, marzenie...
Trudno tak strzelać w ciemno, a myślę, że oklepane instant prezenty typu perfumy itp. raczej nie wchodzą w grę... Zależy też, o jakim budżecie mówimy.
A tak uniwersalnie, to może jakaś wycieczka weekendowa tylko w dwójkę?
Ja na 30 -te urodziny męża upieklam mu tort i wyprawilam imprezę.Wszystko zrobiłam sama,żadnych gotowców.W końcu to okrągła cyferka,i trzeba ją uczcić w szerszym gronie.We dwoje możemy spędzać kolejne urodziny.Powiedzial,ze to najlepszy prezent jaki dostał,bo moj wkład,praca i zaangażowanie bylo najcenniejsze.
Zawsze możesz być jego prezentem zapakowany w sama wstążkę
Polecam mecz bubble football dla męża i kolegów /Bubble football Ostrowiec
Trudno jest doradzać obcej osobie, bo każdy ma inne marzenia i te w granicach budżetu przewidzianego na prezent powinno się spełnić dla bliskiej osoby. Może pomyśl co chciał sobie kiedyś kupić, co sprawiłoby mu radość, czym się interesuje, nad czym spędza dużo czasu, może majsterkuje, może jakiś gadżet do samochodu, woda toaletowa, skórzany pasek do spodni, portfel, etui na telefon, saszetka... Możliwości jest dużo, nawet bardzo dużo, a wszystko zależy od zasobności i zawartości portfela kupującego.