Witam jestem rozczarowana ciągłymi zgromadzeniami akcjonariuszy .Ja chcę aby Kszo dalej grało w 2 lidze .I żeby się nikt nie śmiał że, nie mamy drużyny a co wy o tym sądzicie chcecie aby Kszo dalej grało .
no fajnie gadasz. Ja to nawet bym chciał zeby KSZO grało nawet w 1szej lidze. Ale ty tylko nasze chcianie.
Nie ludzie z forum o tym decydują tylko banda nieudaczników zwanymi udziałowcami.
Teraz mamy KSZO 1929 z którym jako kibic się utożsamiam. I to ten klub jest przyszłością piłki w Ostrowcu. SSA od początku swego istnienia było nastawione na czerpanie kożyści finansowych przez właścicieli. I wyssali z niego ostatni grosz a teraz mają klub w du... .
Co tam 1 liga!Ja tam bym chciał żeby nawet poszło w ślady Apoelu Nikozja i walczyło w Lidze Mistrzów hahaha:) Obywatelu nic dodać nic ująć S.S.A zrobiło z nasz głupków i robi nadal tych którzy w nich jeszcze wierzą.Teraz nam pozostaje KSZO 1929.Co z tego będzie to zobaczymy.Osobiście to ma gdzieś w jakiej lidze.Ważne jest to żeby klub działał na jasnych uczciwych zasadach.
Przez wiele lat łudziłem się że w SSA będzie normalność .Dziś wiem że normalność to KSZO 1929.
Ludzie ci zachowują się jak zwykli gówniarze. Takich szopek jak u nas nie ma w całym świecie.
Nie rozumie tych ludzi ,tych akcjonariuszy.
Trzeba się zebrać i podjąć decyzje. Taką czy inną ale trzeba podjąć DECYZJE a nie zachowywać się jak smarkateria.
to chyba już koniec KSZO SA