Moja córka tam uczęszczała nie było żadnych problemów, naprawdę nie wiem o co ci chodzi
NA MISCIE KRĄZY POLTA ,ZE TO JEDNA Z GORSZYCH PODSTAWÓWEK ,OT CO
eee jakas bzdura-może i nie nowoczesna ale jak najbardziej normalna-dzieci się uczą i tyle jak wszędzie
Dla mnie szkoła bardzo w porządku, począwszy od nauczycieli a kończąc na dyrektorze, córka moja uczęszcza tam już drugi rok a i syna młodszega również mam zamiar tam zapisać , polecam szczerze. Ale ile ludzi , tyle opinii także wybór indywidualny.
Dwadzieścia lat temu była uważana za jedną z gorszych podstawówek, a to dlatego że sp nr 1 i 13 aby podnieść sobie poziom najsłabszych uczniów czytaj "drugorocznych"odsyłała do czwórki w mojej byłej klasie było takich kilkoro, co nie oznacza że wszyscy wyrośli na łobuzów i złodziei . Jak ktoś się chce uczyć to będzie się uczył. Wielu tych nawet drugorocznych zdało matury i skończyło studia. Nasz dr R Gawron jest absolwentem czwórki, M. Baka itp Obecnie moja córka również chodzi do czwórki i nie narzekamy. Szkoda tylko, że przez tyle lat nie postawiono nowej sali gimnastycznej bo ta by się naprawdę przydała .