Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 80

Odp.: Co myślicie o młodych kobietach w wieku 20-35 lat, puszystych, w rozmiarze 44-46?

@ten , na grubaski jeszcze nie nadeszła ;(

Grubasek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Co myślicie o młodych kobietach w wieku 20-35 lat, puszystych, w rozmiarze 44-46?

Otyłość jest poważną chorobą i należy ją leczyć.Jeżeli mając 20 lat jest się już puszystą co będzie dalej.Należy propagować zdrowy styl życia,mniej obżerania się,więcej ruchu.Bzdurą jest,że osoby otyłe są bardziej pogodne.Mam koleżankę " puszystą " i wiem jak to ją boli.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Co myślicie o młodych kobietach w wieku 20-35 lat, puszystych, w rozmiarze 44-46?

Jem wszystko co chcę i rozmiar 36/38 fajnie prawda? Ale to chyba genetyka bo w rodzinie każdy tak ma:)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Marylin Monroe.............,żebyście wszystkie były takie piękne,kształtne i sexowne,Ale świat byłby cudny.

Gość_Tomek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 79

Odp.: Co myślicie o młodych kobietach w wieku 20-35 lat, puszystych, w rozmiarze 44-46?

a co moze byc atrakcyjnego w wygladzie jak wieszak

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 77

Rozmiar ubrania nie świadczy o człowieku. Liczy się jego wnętrze i charakter.

Gość_Ela
      Zgłoś
      Odpowiedz

Tylko, że ludzie najpierw Cie widzą, a dopiero później poznają (lub nie poznają nigdy).

Gość_HM
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 85

http://www.sfora.pl/Grubi-zyja-dluzej-Prawda-zaskoczyla-naukowcow-a51107

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Teraz już wiemy, że będę długo zyć.

ten
        Zgłoś
        Odpowiedz

Widać po wielu wpisach że to wy macie jakieś kompleksy:)jak można oceniać człowieka po rozmiarze ubrania???szukacie chyba jakiegoś sposobu żeby się dowartościować.Dla mnie nie jest ważne kto jaki ma rozmiar. Może nosić 34 albo 56 i nic mi do tego. Jeśli jest dobrym człowiekiem, uczciwym, lojalnym to rozmawiam i przyjaźnię się przecież z nim a nie z jego tuszą!!!!poza tym szczupłość już spada ze świecznika. Częściej zatrudniane są modelki size plus, a Izrael wydał nawet dekret zakazujący pracy modelkom o zbyt niskim BMI."idealną" sylwetkę kreują media. Zmieniało się to na przestrzeni lat od kobiet o Rubensowskich kształtach do naśladowczyń Twiggy. Napisałam idealna w cudzysłowie bo taka nie istnieje. Fakt że ktoś waży 80 lub 100 kg nie znaczy że nie może być szczęśliwy.Teraz niby wolicie chudych a jak moda się zmieni to może właśnie ci chudzi będą outsiderami.

Gość_a
          Zgłoś
          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę