Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Co myślicie o młodych kobietach w wieku 20-35 lat, puszystych, w rozmiarze 44-46?

Ilość postów: 11 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Co myślicie o młodych kobietach w wieku 20-35 lat, puszystych, w rozmiarze 44-46?”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2

Odp.: Co myślicie o młodych kobietach w wieku 20-35 lat, puszystych, w rozmiarze 44-46?

Ja uważam że porządny człowiek musi porządnie wyglądać, więc nie liczy się rozmiar a to co sobą prezentuje i co ma w głowie.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Co myślicie o młodych kobietach w wieku 20-35 lat, puszystych, w rozmiarze 44-46?

A spróbuj jeden mądralo z drugim urodzić dwójkę dzieci i wrócić do rozmiaru 38.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Również noszę ubrania w takim rozmiarze. Mam 181 cm wzrostu przy mojej wadze według wskaźnika BMI mam nadwagę (i nie jestem bliska otyłości). Dziewczyna ze wzrostem 154 i w rozmiarze 40-42 będzie wyglądać grubiej niż ja i wskaźnik BMI też pokazać może większą wartość.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

no nie wiem Jacku czy przesadzone .. zazwyczaj normalna kobieta w zalezności od wzrotu oczywiscie miesci sie w przedziale od rozmiaru 38 do max 42 , wiec 44 to juz puszystosc niestety.., pewnie sa i tacy ktorzy lubia wiecej ciala u kobiety ale na pewno bys sie za taka na ulicy nie obejrzal , osobiscie uwazam ze to jest niezdrowe i samo z siebie sie nie wzielo ja tam wole szczuplejsze kobiety

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

TO PRAWDA JA URODZIALM JEDNO DZIECKO MAM 168WZROSTU I ROZMIAR 44 A W CIAZY PRZYTYLAM 40KG WIEC 20 ZRZUCILAM A RESZTA ZOSTALA NP.ten rozciagiety brzuch ktorego za chiny nie da sie zrzucic bo to skora rozciagnieta://////////////////////////////////////////////////////////////(moja aktualna waga to 80kg)

Gość_GOSC25:)
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Lolo świetnie to ujęłaś. A już w 100% zgadzam się z ostatnim zdaniem! Hi, hi...

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Często zauważam więcej atrakcyjnych kobiet puszystych ,które są zadbane i pięknie ubrane.Waga jest tu najmniejszym wyznacznikiem atrakcyjności .Po prostu to zależy od kobiety czy mimo nadwagi dba o siebie i swój wygląd czy powiedzmy sobie jest zapuszczona .

Gość_P
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Upasione świnie!!

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 3 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek;
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów;
    • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 52

Odp.: CO MYSLICIE O mężczyznach z rozmiarem 10-15 cm w zwodzie

dla mnie porażka

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 63

może trudno w to uwierzyć, ale naprawdę są kobiety, które potrafią pochłonąć mega ilości jedzenia i im to nie szkodzi na figurę. poznalam jakis czas temu dziewczynę, która przez chwile pracowała razem ze mną. ona 36 lat, może z 1,6m wzrostu a waga jakieś 46 może 48 kilo. jak widziałam jej śniadanie, to nawet nie byłam zazdrosna o to, ze je takie tuczące rzeczy i w takich ilościach... zastanawiałam się jak potem będzie się ruszać i czy aby nie zwróci co najmniej połowy tego "sniadania". sama od zawsze mam problemy z wagą i wciąż muszę kontrolować to co jem, bo tydzień pofolgowania sprawia, że na wadze przybywa ze 2 kilo. a ona? ona opowiadała o tym, że kobiety w jej rodzinie mają takie geny, że jedzą dużo a nie tyją, że chciałaby przytyć, a nie mogą. jej matka urodziła troje dzieci, jest jej wzrostu, ma pewnie pod 60tkę i nigdy nie osiagnęła wagi 50 kilo (poza ciążami) mimo, że się starała. ta dziewczyna o której piszę, mówiła też, że sobie urządzają w weekendy z mamą sesje obżarstwa: podobno pomimo wielkich ilości jedzenia jakie pochłaniają na co dzień, w nocy objadają się pączkami popijając colą albo slodkim kakao, potrafią usmażyć frytki, albo robić naleśniki.

podsumowując: zanim ocenicie człowieka szczupłego, jako tego, który dba o siebie i swoje zdrowie, tego z energią, jako jedynego, któremu chce się uprawiać sporty i trzymać dietę oraz kogoś, kto jest pulchny, jako próżnego i zaniedbanego leniucha pomyślcie o tym, że tak samo jak nie wszyscy zostaliśmy obdarzeni pięknymi włosami, ponętnym biustem, dużym przyrodzeniem, zgrabnymi nogami, prostym pięknym noskiem, czy nieskazitelnie gładką cerą, tak samo nie każdy ma takie same predyspozycje do tycia czy chudnięcia. tak samo jak jednym wchodzi do głowy matematyka a innym historia, jedni mają zdolności do nauki języków obcych a inni świetnie rysują czy śpiewają, tak samo jeden na piękną sylwetkę musi bardzo ciężko pracować i jest to praca niemalże syzyfowa, tak inni otrzymali ją w genach i jej utrzymanie nic ich nie kosztuje

Gość_ilcia
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 68

Jak mogłas dopuścić do tego , aby przytyć 40kg. To nie zdrowe dla Ciebie Gościu 25 jak i dla dziecka. Urodziłam 4-ro dzieci i w każdej ciąży przytyłam od 10 do 15kg. Szybko wróciłam do swojej wagi. Moje dzieci są już w takim wieku, że mogą mieć swoje. Są zdrowe i szczupłe.Najgorszy jest brak ruchu i objadanie się chipsami,jedzeniem z Mc'Donalda itp.Życzę powrotu do swojej wagi.

Gość_ewa
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 9 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -