Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Co myślicie o młodych kobietach w wieku 20-35 lat, puszystych, w rozmiarze 44-46?

Ilość postów: 82 | Odsłon: 7166 | Najnowszy post
  • Co myślicie o młodych kobietach w wieku 20-35 lat, puszystych, w rozmiarze 44-46?

CO MYSLICIE O MLODYCH KOBIETACH WIEK 20-35 PUSZYSTYCH ROZMIAR 44-46??????????????????????????????????????????????????????

Gość_GOSC25:)
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Co myślicie o młodych kobietach w wieku 20-35 lat, puszystych, w rozmiarze 44-46?

Ja uważam że porządny człowiek musi porządnie wyglądać, więc nie liczy się rozmiar a to co sobą prezentuje i co ma w głowie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Co myślicie o młodych kobietach w wieku 20-35 lat, puszystych, w rozmiarze 44-46?

myslę że powinny schudnąć dla zdrowia ;/

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Wg. mnie to zwykłe niedbalswo o siebie. Oczywiście nie mówię o osobach chorych, biorących leki, które powodują tycie .

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Otyłość to choroba więc nie mówcie o wnętrzu.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Co myślicie o młodych kobietach w wieku 20-35 lat, puszystych, w rozmiarze 44-46?

popieram:)))

Zgłoś
        Odpowiedz

Jeżeli ktoś dopuści do tej otyłosci żrąc wszystko jak leci, wtedy staje się chorobą

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A spróbuj jeden mądralo z drugim urodzić dwójkę dzieci i wrócić do rozmiaru 38.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nie znam takiej co nie wróciła.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: Co myślicie o młodych kobietach w wieku 20-35 lat, puszystych, w rozmiarze 44-46?

TO PRAWDA JA URODZIALM JEDNO DZIECKO MAM 168WZROSTU I ROZMIAR 44 A W CIAZY PRZYTYLAM 40KG WIEC 20 ZRZUCILAM A RESZTA ZOSTALA NP.ten rozciagiety brzuch ktorego za chiny nie da sie zrzucic bo to skora rozciagnieta://////////////////////////////////////////////////////////////(moja aktualna waga to 80kg)

Zgłoś
              Odpowiedz

Jak mogłas dopuścić do tego , aby przytyć 40kg. To nie zdrowe dla Ciebie Gościu 25 jak i dla dziecka. Urodziłam 4-ro dzieci i w każdej ciąży przytyłam od 10 do 15kg. Szybko wróciłam do swojej wagi. Moje dzieci są już w takim wieku, że mogą mieć swoje. Są zdrowe i szczupłe.Najgorszy jest brak ruchu i objadanie się chipsami,jedzeniem z Mc'Donalda itp.Życzę powrotu do swojej wagi.

Gość_ewa
                Zgłoś
                Odpowiedz

ja urodziłam troje dzieci w każdej ciąży przytyłam 10 kg, wszystko zostało . karmiłam wszystkie dzieci piersią do roku, odżywiałam się zdrowo wtedy nie było mc`donalda i chipsów. dziękuj bogu że masz taką przemianę materii i tak u ciebie działają hormony, i nie sugeruj że wszyscy z nadwagą obżerają się golonką.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Mnie się podobają szczuplutkie kobiety o drobnych rysach :>

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Jeśli mają 2 metry wzrostu, to myślę, że waga jest ok.

Gość_Gienek
      Zgłoś
      Odpowiedz

*mówiąc waga, na myśli miałem także rozmiar :)

Gość_Gienek
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ją właśnie noszę taki rozmiar, co prawda nie mam 2m wzrostu ale jestem dość wysoka i podobno atrakcyjna. Ciekawa jestem czy macie wogóle wyobrażenie o tym rozmiarze drodzy forowicz - panowie ?

Gość_Btk
          Zgłoś
          Odpowiedz

Również noszę ubrania w takim rozmiarze. Mam 181 cm wzrostu przy mojej wadze według wskaźnika BMI mam nadwagę (i nie jestem bliska otyłości). Dziewczyna ze wzrostem 154 i w rozmiarze 40-42 będzie wyglądać grubiej niż ja i wskaźnik BMI też pokazać może większą wartość.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

rozmiar 44-46 to nie taki puszysty, troszkę przesadziłeś (-aś), wg mnie puszysty to powyżej 50

Gość_jacek
      Zgłoś
      Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę