Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Co myślicie o facetach 30-letnich pożyczających kasę od swojej dziewczyny?

Ilość postów: 18 | Odsłon: 1076 | Najnowszy post
  • Co myślicie o facetach 30-letnich pożyczających kasę od swojej dziewczyny?

i niekwapiących się do zmiany pracy?

Gość_nn
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Co myślicie o facetach 30-letnich pożyczających kasę od swojej dziewczyny?

Jak regularnie "oddają" w naturze to wszystko w porządku. Żigolak też z czegoś musi żyć :-)

Alexis
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Co myślicie o facetach 30-letnich pożyczających kasę od swojej dziewczyny?

wstyd dla faceta

Gość_ja:)
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Co myślicie o facetach 30-letnich pożyczających kasę od swojej dziewczyny?

to uważaj na takiego - delikwenta, ją z takim mam niestety doczynienia i nie wiem jak się uwolnić

Gość_jeszcze żona
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Co myślicie o facetach 30-letnich pożyczających kasę od swojej dziewczyny?

zmien chłopaka i nie pisz o glupotach bo to tylko swiadczy o tobie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

niestety w naturze on oddaje tylko 1 raz, a i to miernie mu wychodzi...

Gość_nn
        Zgłoś
        Odpowiedz

Pogoń dziada.

Alexis
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jak kocha to odda :)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Ja myślę, że są przedsiębiorczy. Pewnie pożyczają, potem grają na giełdzie, zakładają lokaty i pomnażają tym sposobem pieniądze.

Gość_Gienek
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

30 lat i jeszcze nie po slubie???

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Heh ja miałam "przyjemność" z takim po 40stce. Nie tyle pożyczał, co liczył na jakiś drobny sponsoring. Drobny w stylu: "zapłaciłaś kochanie za mojego drinka?" albo nagłe olśnienie, że zapomniał portfela, podczas, gdy to on potrzebował zrobić zakupy, bo "wszystko się w domu skończyło". Oczywiście miał oddać zaraz po powrocie do domu (ze sklepu za rogiem) ale jakoś mu się po drodze zapomniało. Pomyślicie, że jestem materialistką, ale przy moim skromnym budżecie musiałam pilnować wszystkie wydatki i sama nie na wszystkie rzeczy, na które miałam chrapkę, mogłam sobie pozwolić, więc szlag mnie trafiał, kiedy on z lekkim sercem spełniał swoje "jedzeniowe bóle". Kilka razy na takich zakupach zdarzyło mi się wydać po kilkadziesiąt złotych, po czym najzwyczajniej w świecie też zaczęłam zapominać portfela.

Kiedy potem analizowałam to co się działo, doszłam do wniosku, że to taki typ po prostu. Do pracy stałej nie bardzo mu się kwapiło iść, bo to "wielki umysł" co nie będzie się jak fizol męczył - on jest stworzony do wyższych celów. Zewsząd liczył na pomoc... wręcz prezentował postawę typowo roszczeniową - bo spotkało go kiedyś tam, jakieś tam nieszczęście. A ja czasem się zastanawiam, czy od czasu tego własnie "nieszczęścia" nie natrafiał na kobiety, które mu tak "pomagały" bo się trzeba przecież osamotnioną sierotką zaopiekować i się nauczył staruch jeden, że zamiast wziąć się do roboty, można po prostu poczekać, aż mu nowa kobietka zrobi zakupy czy posprząta w mieszkaniu.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

To nie jest facet wg mnie tylko baba z jajami.

Laura
        Zgłoś
        Odpowiedz

Najpierw mu pożyczasz a potem obrabiasz dupe na forum , co z ciebie za dziewczyna

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

ciamajada. wg mnie to w życiu człowiek w pewnym momencie osiąga pewien stan majatkowy. jak pożyczył sporadycznie to spoko, jak nagminnie pogon, bo pożytku więcej będzie jak do mamusi wróci.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Bo on się juz do pozyczania przyzwyczaił. Nie daj mu i już

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Kopa w dupe.To nie facet to kloszard.A jaki będzie maż? NIERÓB.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Przyzwyczajenie to druga natura człowieka.

piekna
                Zgłoś
                Odpowiedz

Zostaw tego niezdarę zyciowego

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -