Ciekawy dobór aut:) cóż jeździłem BMW i Audi i muszę powiedzieć że każde jest wyjątkowe na swój sposób. Audi polecam wyłącznie w wersji W12 6.0l, niesamowity komfort jak na Audi i przy tym to przyśpieszenie, o awaryjności tego modelu nie moge dużo powiedzieć bo miałem go pół roku, przez ten czas nic się nie popsuło. Teraz mam D3 z tym samym silnikiem 6.0l i po roku bez problemów. BMW V8 4.0 miałem problem z wtryskiwaczami upierdliwe i drogie w naprawie.
No własnie zależy mi żeby kupić i mieć a nie sprzedawać co 2 lata. Dodam że nowe samochody są robione na 100kkm a potem mają się psuć. Osobiście to bardziej wole bajeranckie stare samochody niż nowy szmelc z elektroniką stąd na księżyc i psujących się co wizyta w serwisie.
puki co ponad 200tys z czego przejechalem ok 60 tys samochod 8letni tak wiec nie do konca z tymi nowymi ale fakt byl kupowany 3 lata temu. Odpukac nic się nie dzieje. Znajomy ma A6 i nie narzeka myślę że 1,8t z lpg to w zupełności wystarczy. Podejrzewam że przy prawidłowej eksploatacji dobrych parę lat będzie jeździć.
audi a6 1.9 110kv